美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:大家好!其實我都想箍牙,+但亦都有諗到底箍

原帖由 zoie_w 於 12-11-23 發表
大家好!

其實我都想箍牙, 但亦都有諗到底箍傳統好, 定係隱適美好?
你會唔會想去我個醫生度睇睇,都係有免費consultation的。
需要既話我可以pm你
佢都好有經驗架。係女醫生黎架
就係因為姑娘比左個好複雜既個案我睇而且已經完成左仲好靚我先有信心架

複式洋房

引用:我都係用invis箍緊牙,自細上下排2隻側門

原帖由 niklaus903 於 12-11-23 發表
我都係用invis箍緊牙,自細上下排2隻側門牙都生得好入,刷牙一定刷唔到入去,笑又唔靚,慣左好多年,去年 ...
你個間係咪係尖沙咀?
女醫生都係?
可能係同一個喎,如果係我地可以相認喎哈哈

公爵府

回覆 babypoo 的帖子

我都有收到妳個P.M.喇

我仲考慮緊傳統定係隱適美

同埋我唔知自己D牙算唔算嚴重/麻煩, 駛唔駛大改.....

如果妳講O個個醫生第一次去檢查唔駛錢既, 我都會BOOK時間去比佢睇一睇先既

大宅

zoie_w 發表於 12-11-23 14:27

你想唔想快先..哈哈

大宅

zoie_w 發表於 12-11-23 14:27

我頭先本黎都想比張x-ray你睇架,但係我頭先打番去比牙醫,牙醫佢今日係荃灣度,姑娘話我張x-ray同牙模都係佐敦啊...

公爵府

回覆 melo-melo 的帖子

我知如果要快既就要COOL傳統既鋼COOL嘛, RIGHT?

因為我都曾經問過姑娘, 佢話COOL傳統比較快(仲要係鋼), 但外觀就真係比較難睇D

不過cool隱適美, 就無人知, 但我成日覺得只係某d人可以cool到隱適美(即本身d牙唔係"筲", 面型無問題, 即只係好小唔齊o個d人cool)

因我都見過我同學cool, 佢唔除個cool出來, 我真係唔覺佢cool緊牙, 不過佢就真係好小野(只係門牙兩隻疊住左)

佢係比番未cool d相我睇的

我諗我係麻煩既case (睇我x ray都知啦)

大宅

zoie_w 發表於 12-11-23 15:08
回覆 melo-melo 的帖子

我知如果要快既就要COOL傳統既鋼COOL嘛, RIGHT?

係呀,我都係鋼啊~外觀呢個問題我已經無咩理啦~
係牙因為透明只有1mm厚架炸
哈哈,咁你又唔好咁講..
當你整完既時候,你就會覺得咩都值架啦~

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

philcks1 發表於 12-11-16 00:21
有意者呢,
先唔好意思
因為我權太低,留唔到言係你地個MSG到

PLS PM ME.
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

男爵府

回覆 zoie_w 的帖子

你是否適合用invisalign其實都要醫生判斷,我唸左好多年箍唔箍,如果唔係咁猶豫不決,而家應該有棚靚牙好耐;出黎做野要見人,我就真係接受唔到用鋼,我D牙好唔齊,所以要加好多粒粒,但我都覺得易接受過加個鋼箍住D牙,因為我同朋友同事食飯會除左個aligner,食完先套番,好靈活方便的。你問左醫生先,聽下佢既意見再做決定啦。

大宅

引用:我箍緊Invisalign+$35000有24月信用卡分期

原帖由 tingting-baby 於 12-11-21 發表
我箍緊Invisalign $35000有24月信用卡分期,我帶到第4個牙套了
可否pm我詳情?thx

洋房

我本身是爆牙都是用INVISALIGN cool的
不用mok牙, 都是$38000, 不過因為我一向睇開林靜怡
醫生比了九折我. 現在都已經帶第24個牙套,爆牙也已經"回落"了

別墅

引用:我箍緊Invisalign+$35000有24月信用卡分期

原帖由 tingting-baby 於 12-11-21 發表
我箍緊Invisalign $35000有24月信用卡分期,我帶到第4個牙套了
請問你係邊度做呀?我有興趣呀!可以pm給我嗎?

大宅

回覆:wing_26 的帖子

Pm-ed

公爵府

回覆 niklaus903 的帖子

謝謝您們的無私分享

我會先見左醫生, 問左佢既意見先, 睇下自己應該適合cool邊種

謝謝各位媽媽/sis

複式洋房

回覆:jenniewoo 的帖子

Deleted

洋房

jenniewoo 發表於 12-11-27 12:51
我本身是爆牙都是用INVISALIGN cool的
不用mok牙, 都是$38000, 不過因為我一向睇開林靜怡
醫生比了九折我. ...
請問可否給我醫生資料?如果我話係你介紹,會唔會都有9折架?Thanks!

複式洋房

回覆 niklaus903 的帖子

可唔可以pm我醫生資料同價錢!thx

公爵府

各位好! 係我呀~

上月尾終於上左一間做Invisalign既醫生度做左個初步評估, 佢同我講左我可以COOL, 但不過粒爆牙實在太勁, 要先用鐵線拉番入去先, 之後再用Invisalign

由於我唔知我算唔算係骨性哨牙, 所以我唔知做Invisalign幫助大唔大, 定係要用番傳統COOL先靚, 因我D牙都有D哨的, 但又未算係好嚴重, 因為醫生同我講就咁睇我臉型唔係大問題, 但不過上面D牙真係逼爆唔夠位, 所以有粒爆牙爆左出黎, 變相有隻牙LUP左入去, 同埋整體出面棚牙係爆左出黎, 但又唔係係好嚴重O個隻, 笑起上來, 門牙會掂到個嘴唇, 不過都要剝牙先得, 佢話會剝小扣齒

但不過比錢方式就有D吃力了, 佢話一開頭要比23,000, 之後先每次覆診比1,000
個付款方式我應該比唔到呀, 雖然佢話個20,000可以比信用卡, 但咪又要下個月還

我邊有咁多錢

民房

Hello大家好!

我都想找林靜怡醫生coo牙! 請問有無人可以做我的介紹人? 可以有9折?

請PM我!! Many thanks!!!!

洋房

我的牙齒終於都完成了,齊整哂啦~
好開心^^ 係呢度,真係想同大家分享,做女人唔可以懶,愛靚示為終身事業:D

首頁

尾頁

跳至