懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

阿b個半月大, 最近食完奶都唔肯比我掃風, 係咁"r"後個頭, 同我斗力, 又係咁ee 呀呀, 發晒炆熷咁, 放低佢又唔係, 抱住又唔係, 我都唔知點做好, 有無jm有遇過這個問題? 有咩解決方法?

大宅

回覆:掃風問題

我果個有時都會,將佢直抱比佢扑係搏頭掃

大宅

回覆 Jerryann 的帖子

咁幾時先唔會咁?

大宅

引用:阿b個半月大,+最近食完奶都唔肯比我掃風,+

原帖由 agneschan87 於 12-11-16 發表
阿b個半月大, 最近食完奶都唔肯比我掃風, 係咁"r"後個頭, 同我斗力, 又係咁ee 呀呀, 發晒炆熷咁, 放低佢又 ...
我個b又係咁!我會俾佢冷靜左再掃佢!

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:阿b個半月大, 最近食完奶都唔肯比我掃風,

原帖由 agneschan87 於 12-11-16 發表
阿b個半月大, 最近食完奶都唔肯比我掃風, 係咁"r"後個頭, 同我斗力, 又係咁ee 呀呀, 發晒炆熷咁, 放低佢又 ...
exactly same as my b 真係好唔like 人地lin 拒條頸

禁止訪問

畀面勳章

引用:阿b個半月大,+最近食完奶都唔肯比我掃風,+

大宅

viva4ever 發表於 12-11-16 21:15
將佢直抱放係膊頭掃
或好似平時咁掃,但手可以唔叉頸放係面仔,另一邊面艾係你身,咁樣掃風都可以,因我阿 ...

thanks, 我試下先, 每次都好次同佢角力咁, 又唔可以就咁放低, 幾時先唔會咁呢...

公爵府

引用:我果個有時都會,將佢直抱比佢扑係搏頭掃 +

原帖由 Jerryann 於 12-11-16 發表
我果個有時都會,將佢直抱比佢扑係搏頭掃
me too,一打直抱就ok

伯爵府

回覆:掃風問題

因為佢開始大識用力!我仔都係咁,扶住佢成個人就得架啦!佢發睥氣喊可能係頂住

複式洋房

回覆:agneschan87 的帖子

佢有氣頂住先會喊,點都要同佢掃,er 左出黎佢即時訓著

首頁

尾頁

跳至