論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我個賓呢幾日天開始涼,晚晚11點都唔見去沖涼,問佢佢話會沖。我地聽到水聲、去廁所睇無掠內衣褲,過咗3日都唔見佢洗。
但個頭D頭髮污糟到成餅野、個身臭到好似屎坑咁,審咗佢一輪佢至認扮沖涼,好嘔心

子爵府

引用:我個賓呢幾日天開始涼,晚晚11點都唔見去沖

原帖由 Koalayanyan610 於 12-11-28 發表
我個賓呢幾日天開始涼,晚晚11點都唔見去沖涼,問佢佢話會沖。我地聽到水聲、去廁所睇無掠內衣褲,過咗3日 ...
扮沖涼

Mama likes you, Mama loves you, Mama adores you.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

佢個身陣難聞味, 好快你D衫都有, 因佢D底底同埋你地一機洗

大宅

工人身有陣除,因為冇沖涼。
要篤住佢去沖涼,出黎要冇除,否則要佢沖過。
佢d舊衫叫佢即刻掉哂,自己俾d舊衫佢用。

別墅

回覆:為何姐姐身上會咁難聞的味

體味有洗 體味點洗都吾會洗得甩

男爵府

好媽媽勳章

引用:佢個身陣難聞味,+好快你D衫都有,+因佢D底

原帖由 lily-of-valley 於 12-11-28 發表
佢個身陣難聞味, 好快你D衫都有, 因佢D底底同埋你地一機洗
現在話左佢佢啲衫要手洗。

首頁

尾頁

跳至