跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有無小朋友學緊?可否分享下好唔好?

[url][/url]

男爵府

好媽媽勳章

引用:有無小朋友學緊?可否分享下好唔好?

原帖由 ClaireMa 於 12-11-20 發表
有無小朋友學緊?可否分享下好唔好?
好。開心得嚟學倒嘢,小一叩門前考倒4張cert,而家小一做起功課上嚟都覺得好輕鬆。

男爵府

真係非常好, 我小朋友由k1跟到宜家k3了, 剛小一面試, 目前為止結果都令我非常滿意, ms conz 功不可沒

e.g. 小朋友認字有些是沒有見過, 都可以嘗試去拼音出來, 雖然未必100%正確, 但面試時肯try已經贏到分數

男爵府

引用:+本帖最後由+gigayan+於+12-11-21+14:00+編

原帖由 gigayan 於 12-11-21 發表

真係非常好, 我小朋友由k1跟到宜家k3了, 剛小一面試, 目前 ...
主要學乜?英文 ? 數學?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:sensei 的帖子

多謝回覆

[url][/url]

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:gigayan 的帖子

gigayan,多謝回覆,因我大女一直也在荃灣學cambridge..幾年前搬入屯門也揾過其他教室,但都好似一般,最近有同學媽咪介紹,所以想了解多啲。如果好的話,我會喺屯門學。

[url][/url]

男爵府

引用:gigayan,多謝回覆,因我大女一直也在荃灣學

原帖由 ClaireMa 於 12-11-21 發表
gigayan,多謝回覆,因我大女一直也在荃灣學cambridge..幾年前搬入屯門也揾過其他教室,但都好似一般,最近 ...
They have Cambridge prepare course as well, better give them a call to check the vacancy, since they are very full. My friend waited a half year last year.

大宅

有無資料?小學可吾可以學?

男爵府

好媽媽勳章

引用:gigayan,多謝回覆,因我大女一直也在荃灣學

原帖由 ClaireMa 於 12-11-21 發表
gigayan,多謝回覆,因我大女一直也在荃灣學cambridge..幾年前搬入屯門也揾過其他教室,但都好似一般,最近 ...
要早啲留位,有人唔讀至收新生,最近可能waiting list 等成年。我個女喺度學Starters 考滿盾。

複式洋房

我個小朋友都喺度學
Phonics, completed.
Starters 考滿盾
Writing in progress

Thanks 'sensei', you introduce Kid's studio to me.
Ms. conz is great.

男爵府

回覆:maidnoway 的帖子

Can you pm the phone number or web site to me?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:sensei 的帖子

sensei,我打咗好多次都無人聽,已留言。

[url][/url]

別墅

我個囡囡由小二跟 miss conz 到現在中一, miss conz 是一個好有心的人, 因 miss conz 無中一班所以先沒有繼續, 我仲記得我囡囡 last 個堂仲哭了起來

男爵府

好媽媽勳章

引用:我個小朋友都喺度學Phonics,+completed.Sta

原帖由 maidnoway 於 12-11-22 發表
我個小朋友都喺度學
Phonics, completed.
Starters 考滿盾
Glad to know about it. Maybe, our children are classmates.

男爵府

好媽媽勳章

引用:sensei,我打咗好多次都無人聽,已留言。

原帖由 ClaireMa 於 12-11-22 發表
sensei,我打咗好多次都無人聽,已留言。
親身上去了解...佢另外有個KMI 多元智能課程小朋友會幾鍾意。我個小朋友每逢到上呢一堂嗰日都會好雀躍。

男爵府

sensei 發表於 12-12-11 14:17
親身上去了解...佢另外有個KMI 多元智能課程小朋友會幾鍾意。我個小朋友每逢到上呢一堂嗰日都會好雀躍。

...

請問要幾大先可以參加?

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+ClaireMa+於+12-11-22+發表se

原帖由 sensei 於 12-12-11 發表

...
Thanks for sharing

請勿打招呼~

大宅

回覆:maidnoway 的帖子

請問18個月小朋友收唔收架?

複式洋房

I don't think so. Perhaps, suitable for 3+ years old children. check URL:

http://www.kids-studio.com.hk/index.html

首頁

尾頁

跳至