網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

係Catwxxld買咗十一件衫,直送香港,但係我拆開個箱得九件,咁我咪同個客服講囉...
點知佢話我呢邊有同事拎走左/ 唔知我放左去邊,總之佢地一定有出貨,我搵唔到係我嘅責任。
我幫襯左佢地咁耐,第一次攪到咁唔愉快...以後都唔想幫襯佢地喇....

大宅

呢間野呢 D 事我吾係第一次聽了....
我已成為了必獸暫苦主了.........

大宅

tears 發表於 12-11-26 10:21
呢間野呢 D 事我吾係第一次聽了....

錢我比左,仲比左劣評,跟住佢係旺旺到話佢地好委屈,堅持佢地冇錯。
唉...算啦,我都冇佢咁好氣,以後唔幫襯算喇...

大宅

Applle仔 發表於 12-11-26 10:28
錢我比左,仲比左劣評,跟住佢係旺旺到話佢地好委屈,堅持佢地冇錯。
唉...算啦,我都冇佢咁好氣,以後唔 ...
佢憑乜野堅持自己冇錯? ho chi sin ar

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:tears+發表於+12-11-26+10:21+呢間野

原帖由 Applle仔 於 12-11-26 發表
唉...算啦,我都冇佢咁好氣,以後唔 ...
咩道理?!

侯爵府

好媽媽勳章

你有無量下個重量同張單的重量是否一樣?
如一樣投訴之有得攪。
湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

大宅

venus228 發表於 12-11-26 10:40
你有無量下個重量同張單的重量是否一樣?
如一樣投訴之有得攪。
why ?

侯爵府

好媽媽勳章

9件衫發出香港,重量同11有唔同呀!
單重量同9件衫一樣,咪等於發少了給樓主。
如果單重過衫,咪等於速遞出問題。
直發香港一定係收實重的。
唔同大陸內運的快遞。
湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

大宅

"我呢邊有同事拎走左/ 唔知我放左去邊" <-- 從來不是速遞出問題啊

侯爵府

好媽媽勳章

tears 發表於 12-11-26 11:05
"我呢邊有同事拎走左/ 唔知我放左去邊"

(係客講o架)佢係講這句,再說一定有出貨的。
所以量重量咪知有無發到囉!

男爵府

下..咁衰! 我只係幫朋友買過幾件.
比著我係咁我就差差差評佢:;pppp:

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

Catwxxld < -- LINK PLS, 等我BLACK LIST 佢... TKS

tears  http://shop34489791.taobao.com/  發表於 12-11-26 14:23

別墅

venus228 發表於 12-11-26 11:15
(係客講o架)佢係講這句,再說一定有出貨的。
所以量重量咪知有無發到囉!

我話你知啦.其實好多時單上寫嘅重量同實際系不相符噶.快遞員用手估算下重量就隨便寫個數.快遞員抽水會寫少.例如實收15蚊佢唔會起第一聯寫,佢會抽起第三聯客戶聯寫.我起大陸寄快遞就經常遇到這樣的事情.

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:好唔開心...

就因為樓主直發香港我之噤講,
如果係大陸發大陸就無可能用重量去比較。我知道有些速遞可以寫少2-3kg都得。

大宅

引用:係Catwxxld買咗十一件衫,直送香港,但係我

原帖由 Applle仔 於 12-11-26 發表
係Catwxxld買咗十一件衫,直送香港,但係我拆開個箱得九件,咁我咪同個客服講囉...
點知佢話我呢邊有同事拎 ...
我都試過咁! 明明少左件又唔認數! 所以我而家每次柝件都拍定片!
唔到佢抵賴:;pppp:

男爵府

BK Milk勳章

1.我都試過係咁, 同你一樣!從此唔再幫襯~
2.好衰唔衰我朋友睇中佢D衫叫我幫佢淘, 買5件之中1件穿洞, 1件條拉鏈係CAKE住有時仲拉唔上拉唔落, 佢話佢地客服檢查過哂冇問題, 話係我太大力整爛喎~
仲話點解我簽收貨當日唔即係影相佢睇, 要隔左第2日先講,問我有冇穿過件衫.

如果要舉出一間愈做愈衰格的淘店, 佢係首選

伯爵府

我都好怕衣D事發生...下下拆個陣要拍片咪好煩?
點解唔係由佢地去拍片證明佢有發喎...

大宅

多謝各位意見

再同客戶傾過,佢話幫我執返晒11件衫出黎再磅過都係呢個磅數....話我比劣評係解決唔到問題喎!都唔知係佢委屈定我委屈...冇收貨都要比錢仲要Say Sorry咩?!
佢話幫我聯絡緊速遞,有咩係速遞賠唔關佢地事,叫我改返唔好比中評劣評喎我真係睬佢都有味,為左百零蚊要攪到自己咁唔開心好唔抵啫

首頁

尾頁

跳至