親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位mama可唔可以提議我第一次帶埋2歲囡囡去, 應該選邊區同邊間酒店?

男爵府

2016畫展勳章

我住 Carlton Hotel 地點係 City Hall, 有BB床.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我係 zuju sg web book 左 swissotel the stamford , 太約 $ 1300 係 city hall 棲上, 你睇下你去個時有無甘平 ..... agoda 要 $ 16xx , $ 17xx 一晚架

大宅

我住SANDS, 貪佢日日可以同小朋友游水, 同免費SHUTTLE BUS來回機場

大宅

回覆 KEROROBB 的帖子

Sands 好貴, 所以我只會住一晚, 最尾果日住, RELAX D 又去埋機場

大宅

回覆 chickenwing2006 的帖子

咁呢區都方便嗎?

大宅

回覆 awinyee 的帖子

上次我果女去日本, 酒店有BB床但佢要同我地瞓, 日本D床又細架啦, 攪到冇覺好瞓, 所以今次要BOOK大床一齊瞓

瑪瑙宮

好媽媽勳章

happyprettybaby 發表於 12-11-27 11:12

咁呢區都方便嗎?
CITY HALL 站樓上, 我見 BK JM 都講地點方便, 樓下又有 SHOPPING MALL

珍珠宮

BK Milk勳章

上次我住文華都係O係City Hall 附近, 行去MRT 要10-15分鐘, 不過對面有個食宵夜既露天地方, 幾好食的

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ccyin 發表於 12-11-27 12:41
上次我住文華都係O係City Hall 附近, 行去MRT 要10-15分鐘, 不過對面有個食宵夜既露天地方, 幾好食的:wahah ...

請問如果 swissotel 去係未要行 10-15 mins 呀 ? 希望到時新年都會開門營業啦

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我friend 報料又話 swissotel 冇夜市, 冇foodcourt, 可能佢攪錯? 嚇得我.

男爵府

育兒性格勳章

地鐵上地面,一轉彎就係,方便到暈,個VIEW又正

珍珠宮

BK Milk勳章

moonychan 發表於 12-11-27 13:15
我friend 報料又話 swissotel 冇夜市, 冇foodcourt, 可能佢攪錯? 嚇得我.

我上次住文華, 同swissotel應該都有段距離, 因為由文華行去city hall mrt 要成10-15 mins

珍珠宮

BK Milk勳章

chickenwing2006 發表於 12-11-27 12:51
請問如果 swissotel 去係未要行 10-15 mins 呀 ? 希望到時新年都會開門營業啦
...

我唔記得叫咩名, 總之在文華外面, 向海的

瑪瑙宮

好媽媽勳章

bbbunny 發表於 12-11-27 13:54

地鐵上地面,一轉彎就係,方便到暈,個VIEW又正

係呀, 係呀 ..... 我本來都唔打算住佢架, $ 17XX @ agoda ..... 我又坐 d cheap 機, 要 last night
半夜 3:00 check out 又蝕左半晚 room wor

好彩 bk 有好心 mami 話我 g 有 promo @ zuji singapore web , 而家新年初
2 都係 $ $ 12xx - 13xx / 晚真係平到笑 .... hotel 係 5 stars 又近 mtr ..... 甘樣 book 4
晚真係好平 !!

再一次多次 elim mama , i love her so much

多謝哂佢幫手呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ccyin 發表於 12-11-27 14:38
我唔記得叫咩名, 總之在文華外面, 向海的

好呀, 我到時再去搵啦 ..... 唔該哂你先

珍珠宮

BK Milk勳章

chickenwing2006 發表於 12-11-27 14:45
好呀, 我到時再去搵啦 ..... 唔該哂你先

不過唔係好多檔, 一排, 約8-10檔, 食熟食的~

大宅

回覆 ccyin 的帖子

好似遠左D....mouth:

大宅

回覆 bbbunny 的帖子

聽落好似超方便, 帶小朋友最怕要行得遠, 方便係首選

大宅

係呀? 如果我格價唔會諗到CHECK當地ZUJI, 原來有好野, 好彩上BK問下先, 唔洗"盲宗宗", 多謝曬各位MAMA

首頁

尾頁

跳至