論盡家傭

跳至

首頁
1

尾頁
   0

大宅

積分: 1876

1#
發表於 06-6-3 19:47 |只看該作者

呢個世界上咩人都有....

最近係bk綱入面有好多人鬧緊交大家都知,
我當初係有關工人既野先知有呢個綱, 有好
多問題都解決左, 但原來真係有好多人度扮
野, 有d agent就扮私讓, 讓自己個工人出黎,
有d 人又扮好心幫人去搵飯食, 我知每個人
都會識去分辨是非, 但當你無助既時候就會
乜都試, 有d人真係捉住人呢個弱點去騙人,
要騙人的請不要到呢個綱(我講啫,d人點會
理我), 所以各位小心, 冷靜分析, 最緊要問
下自己身邊d親戚朋友, 唔好誤信他人。

上述只係我個人既心聲, 因為我地呢班小
僱主已經好慘。

大宅

積分: 2612

2#
發表於 06-6-3 21:59 |只看該作者

Re: 呢個世界上咩人都有....

m9394pp

AGREE AGREE

m9394pp 寫道:
最近係bk綱入面有好多人鬧緊交大家都知,
我當初係有關工人既野先知有呢個綱, 有好
多問題都解決左, 但原來真係有好多人度扮
野, 有d agent就扮私讓, 讓自己個工人出黎,
有d 人又扮好心幫人去搵飯食, 我知每個人
都會識去分辨是非, 但當你無助既時候就會
乜都試, 有d人真係捉住人呢個弱點去騙人,
要騙人的請不要到呢個綱(我講啫,d人點會
理我), 所以各位小心, 冷靜分析, 最緊要問
下自己身邊d親戚朋友, 唔好誤信他人。

上述只係我個人既心聲, 因為我地呢班小
僱主已經好慘。

大宅

積分: 1149

3#
發表於 06-6-3 22:11 |只看該作者

Re: 呢個世界上咩人都有....

m9394pp
Agreed!
Anson在2006年1月29日出世!

禁止訪問

積分: 22268

好媽媽勳章

4#
發表於 06-6-3 23:01 |只看該作者

Re: 呢個世界上咩人都有....

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
該用戶已被刪除

5#
發表於 06-6-4 01:00 |只看該作者

Re: 呢個世界上咩人都有....

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽

首頁
1

尾頁

跳至