夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

我只是有感而發的. 不喜勿插

各位做第三者的. 請醒醒. 或四角關係的. 都要醒.

男人. 不會因為第三者而放棄自己原本的幸福家庭. 如果真的放棄了. 也多因為老婆不要他.
你們不好以為. 得到後會快樂. 相反. 男的心裡. 仍有老婆存在.
開始時. 男的當場甜言蜜語氹你. 抽時間陪你. 當累了. 終回到老婆身邊. 而. 四角關係裡. 不要因為男的. 就跟老公分開. 因. 男的. 根本不是真心地愛著你. 不久. 他同檥會離開你.

他跟你一起. 當然遷就你. 說什麼也只是會跟你做. 愛你. 感覺未曾有過等等. 但請勿太易相信.

男的. 可能在老婆裡得不到的東西. 就想出去找. 記住. 請勿傻下去. 早點清醒. 不應該去破壞別人家庭. 也不要破壞自己原有的家庭.

別墅

回覆:第三者請醒醒

講得好!好想把這內容send給那賤婦看!

別墅

可以喔. 只有感而發

男爵府

如果做小三的個個都這樣想,就不會有這麼多小三破壞別人的家庭了。

女人要自重自愛,但現實告訴我們,自愛的女人無人愛,只有好好的愛自己 。女人不壞男人不愛。

大宅

講得好

我個電話上吾到BK呀?有邊位高人教我點做,謝謝

複式洋房

回覆:taiyingchun 的帖子

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

一隻手拍唔響,從來只會覺得破壞家庭的是個賤男!如果感情真要好,都唔到其他人可以破壞!如果花時間勸第三者,不如花時間同老公解決彼此問題更實際!係你嘅始終係你,不是你的都不能強求!

大宅

有時真係唔明白啲小三諗咩,係都要破壞人地家庭,真係唔怕有報應既咩,又要俾人話係狐狸精,偷偷摸摸!係咪結左婚既男人吸引啲呢?

大宅

回覆 taiyingchun 的帖子

偷食男講FEEL又唔想冒險。呢啲人話愛乜愛物都係假,最後根本只係計算風險成本。如果覺得同第三者玩認真風險成本高,最後緊係返返去老婆身邊,佢哋邊個都唔愛,最愛自己。同你講咩都係廢話。去到現實關頭,佢只係會諗自己。
點解臨尾會返去老婆度呢,其中一個理由咪就係同出面嗰件感情基礎唔深,博唔過。但係咁嘅男人返轉頭,你仲要唔要?

大宅

回覆 Vinymqq 的帖子

已婚男俾人感覺成熟穩重可靠啲。不過偷食嗰啲另計。

別墅

別墅

回覆:kuroro 的帖子

冇錯。如果真係分得成。多因為老婆唔要他!第三者千萬别高估自己以为自己魅力非凡!

大宅

回覆 taiyingchun 的帖子

好有道理!如果老婆唔知,男人會享齊人福。
男人如果見異/二思遷,三、四...排緊隊,是花心!
有文章分析,結婚久了,發覺老婆點點點唔好,其實,感情總有低潮、低溫期,咁0岩遇上
但今次男人精了,唔會再結婚比人分身家,小三好快又被男人發現原來點點點唔好,然後又另找小4了!
又有報導話,私家偵探話情人節大婆捉小三,但好多小三也在捉小四......詳情忘了,大概是小三多數慘淡收場。

別墅

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

taiyingchun 發表於 12-11-29 21:14
我只是有感而發的. 不喜勿插

各位做第三者的. 請醒醒. 或四角關係的. 都要醒.
相信無一個人生出黎係想做第三/四/。。。。者,感情既野好難講,誰是誰非,定係社會既錯?一句講哂,活在當下!

男爵府

好媽媽勳章

複式洋房

結婚後就咪鬼去玩啦....

首頁

尾頁

跳至