自由講場

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

回覆:一肚氣 之 團購甜品班 【法式/卡通Macaron製作班】

禁止訪問

回覆:一肚氣 之 團購甜品班 【法式/卡通Macaron製作班】

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Gxldxe J wxrkxhop

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:Chowying 的帖子

收168,牛油紙要幾錢!我諗佢cost 20都唔洗!

大宅

引用:收168,牛油紙要幾錢!我諗佢cost+20都唔洗

原帖由 adakitty 於 12-12-08 發表
收168,牛油紙要幾錢!我諗佢cost 20都唔洗!
sorry, 牛油紙欠奉,每人只係派張用過n次嘅焗爐蓆墊住作品入爐,一諗起呢樣又燥火ing

大宅

引用:Quote:原帖由+adakitty+於+12-12-08+發表收

原帖由 丸媽媽 於 12-12-08 發表
sorry, 牛油紙欠奉,每人只係派張用過n次嘅焗爐蓆墊住作品入爐,一諗起呢樣又燥火ing

...
唔好意思,冇溫書,原來係苦主自白

大宅

引用:賤到冇人有+告佢啦 +

原帖由 wwwinki 於 12-12-08 發表
賤到冇人有 告佢啦
其實已經向相關政府部門舉報,包括:消防處、食環處、機電處及教育局,除咗教育局之外,各部門都回覆我曾經派員上門查看,但得來答覆都係講呢類教室存有好多灰色地帶,執法不易云云:;pppp:

但就提到呢間黑店除咗我,仲有其他人嘅投訴,仲話如果多d市民舉報,佢哋先可以作出多幾次巡查,煩吓間黑店等佢哋唔好咁過份都好

大宅

回覆:丸媽媽 的帖子

仲有我後悔冇影多幾張間黑店經典照片,如果有人會去,一遇到唔對路就影低,雖然而家冇再有團購賣整餅班,但都唔想畀機會佢死灰復燃…

p. s. 但好似仲有皮革班課程賣緊,同一個閣樓,左邊整餅,右邊皮革,死未

別墅

回覆 回覆:丸媽媽的帖子

岩啦!無良商人呃得就呃

象牙宮

2024年龍年勳章

大宅

店主人格有問題, 根本係黑店, 仲可以明目張膽咁做團購
如果D人無睇呢個POST, 買左就慘, 佢開幾次團購, 每次呃成千人, 賺夠可以摺埋
過多一排再用第二個名做過, 真係無天理!!

首頁

尾頁

跳至