自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

大宅

push......
希望唔好再有人中招啦

民房

呢間團購黑店, 在團購網以Goldxx J, xxth Avenue 等公司名稱售賣Macaron製作班, 身邊已有多人中招, 不知道佢會唔會再次改公司名推出服務. 請大家小心!

呢間嘢係Yahoo 和 Group Buyer都出現過

佢d相影得好鬼靚ga!

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

民房

買左coupon又未去既朋友, 試下申請退款. 我有朋友試過未用coupon退款成功.

大宅

跟本上臨時租用一個人去樓空o既場,好多雜物,好污糟,佢地根本上食唔落咁多團購人。奈何投訴無門,打去團購到,佢地聽完就算,冇人理。

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

"女" 人做牛做 "馬" => 媽

大宅

回覆:tin99 的帖子

我買咗呀!係咪真的可以申請退款架,要點做架!

民房

回覆 superlover1129 的帖子

朋友send email 去beecrazy 投訴site visit 場地不乎合團購上既描述, 而且遲遲不回覆email(團購上註明"商戶將於2個工作天回覆預約"). 所以要求回水.

大宅

引用:Quote:丸媽媽+發表於+12-11-30+10:21+bk規

原帖由 uhtcl2006 於 12-11-30 發表
團購, n年前我都瀨過一次野.....
早幾年出去學整朱古力, 又係去d工廈, 地方已經夠恐怖, 上到去, 其實係一 ...
全中,我睇到佢fb除咗教整蛋糕甜品,仲有教整核核凸凸嘅皮制品人字拖mouth:

uhtcl2006  但我之前團購既係另一間嚟間 >.<  發表於 12-11-30 12:13

大宅

回覆:tin99 的帖子

唔好意思,想問問是否一定要打去Book過,先可用此問題作出退款呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

....一定唔幚襯

男爵府

我尋日中左招, 個導師全程唔講野, 唔會教你, 係佢有佢自己整, 無講過野.
果度衛生環境真係好惡劣, 我去洗手時, 見到洗手盤有好多用完未洗既用品, 好臭.
洗完手, 唔見有任可垃圾桶, 我問個導師, 佢反一反白眼指向一道浴廉, 我拉開, 原來係一個垃圾池, 好嘔心.

好喇, 到我開始整, 個導師分蛋時, 整難左個蛋殼, 佢竟然走去另一張枱度, 執左一個之前用完既蛋殼黎分蛋,

跟住, 個導師用D灰色既厠紙(係公厠果D灰色厠紙), 抺個打蛋器, 一路抺, D厠紙一路霉, 我親見睇住D厠紙跌哂落去D蛋白度, 我同佢講D厠紙跌哂落去喇, 佢話一定要用厠紙抺, 唔係唔夠乾, 我問佢係咪應該用廚房紙?
佢指一指坐係牆邊等緊既學生, 話佢地都係咁, 我無出聲望住佢, 跟住佢走去浴廉果度, 攞左D灰色既抺手紙出黎(係公厠果D, 唔吸水, 灰灰黑黑), 好大力咁掉落枱, "拍"一聲, OK.... 我都忍, 心諗住, 學個過程, D制成品唔好要.

到開始, 佢淨係講左一句"打左佢!", 叫我打蛋白, 打打下佢一手搶左我個打蛋器, 今次我真係忍無可忍, 我問佢: 你咩事呀你?! 你都唔係教既, 係度發悔氣, 浪費我時間, 我唔整喇.
跟住我就埶野走.

佢追落黎叫我比返張單佢, 佢老細係樓下收銀, 問我咩事, 我咪話比佢知囉, 個導師態度差, 教學差到不得了, 又烏漕, 我一路講, 佢一路插咀唔比我講, 佢話上面幾個學生都無話有問題, 係你咁麻煩, 我話人地食厠紙無問題, 唔代表我可以接受, 佢當然死撐, 話無, 我同佢老細講, 佢唔係教, 無講過野, 佢話佢有喎. 期間佢係咁話比張單佢, 因為已經開始左, 我同佢講, 無話唔比張單佢, 唔知佢咁大反應做咩, 可能驚我有資料係手, 我都唔明.

個老細, 係撐佢既, 佢話教整餅係咁嫁喎, 唔會講野.
無客人同佢講過呢個唔乾淨.

OK, 既然係咁, 口同鼻拗, 比返張單個老細, 就走啦,
(其實我一早諗住走時, 無諗過要退錢呀, 嘈交呀果D)

點知我一踏出門口, 個導師就講: ......(開頭聽唔到), 成個賊咁!
我行返入去問佢講咩, 個老細話: 無野無野, 無野無野.
個導再講: 呢個有閉路電話, 無人請你入黎, 呢度唔歡迎你, 你即刻走呀!
我話: 你唔只教得差, 你人格更差. (就轉頭走了)
但個老細好奇怪喎, 佢叫我有咩同返團購果個反映喎!

丸媽媽  Copied to P.1 #7  發表於 12-11-30 20:31

男爵府

樓主, 請將我呢段內容, 放係第一頁, 等多D人睇到, 呢間野真係好離譜, 無良心!

比錢報名時, 係標榜係西九龍中心上堂, 但到打去BOOK時, 佢話搬左.
我宜家再睇返佢現時網上廣告, 已改現時地址.

丸媽媽  用手機上網唔識edit,  今晚回家上網先copy上 p. 1  發表於 12-11-30 15:22
丸媽媽  用手機上網唔識edit,  今晚回家上網先copy上 p. 1  發表於 12-11-30 15:21

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我仲諗住買,好彩睇到你呢個post

大宅

厚顏無恥

翡翠宮

回覆:一肚氣 之 團購甜品班 【法式/卡通Macaron製作班】

開名啦,鞋音都得㗎

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

PUSH!!
團購真係冇好野,
佢個facebook除左整蛋糕仲有皮革
不過好好笑既係workshop變左workshup
望咩呀望

子爵府

投訴佢啦, 好過份

子爵府

回覆:一肚氣 之 團購甜品班 【法式/卡通Macaron製作班】

好彩無買到

大宅

回覆:eva1320 的帖子

大件事了..

我買左!

首頁
12345...14

尾頁

跳至