跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

星期日帶BB去了影樓影相~

click here焯毅仔相簿
影得好順利,可以50分鐘內影到8個造型.

男爵府

Re: 星期日帶BB去了影樓影相~

你係咪去深水保嗰間呀, 我都想去, 駛唔駛預約架? 有啲咩要準備呢? thanks

大宅

大宅

請問幾$$ar
lalacat 寫道:
click here焯毅仔相簿
影得好順利,可以50分鐘內影到8個造型.

大宅

danielmama,PeggyBYTsang
我是在長沙環影的,我影了$540,如果係星期一至五影就$390,星期六日影就要加多$150,即總共$540.要先打電話booking.
我原本都想同BB合照,但個攝影師話要加多$50,而且不會加時間,我覺得都係同BB一個影抵D,所以就無合照 :-( :-(
不過整體上我都覺得滿意.我在50分鐘內影了8個造型共70張相,只有幾張是無望鏡頭.
如果要影樓tel & address,可以pm比你.

大宅

danielmama,
要準備D小食比BB,要帶多件底衫仔.果度係要上約十級樓梯才入電梯,所以要抬架BB車上樓梯,果度沒有熱水開奶的,要自己帶.最後影完相佢會問你自己曬定係比佢曬,我就係自己曬的,因為BB肚餓要趕返屋企開飯.所以我吾知道如果比佢曬要幾多錢.

洋房

can you give me the telelphone no and address of the 樓影?

男爵府

男爵府

係咪呢間呀?

BB cute studio (深水埗) Tel: 2720 8938
九龍青山道 124-126 號金星商大廈 9 樓 A 座
(牛車水餐廳樓上)

$390 (8-9個造型) 50分鐘 自行外出沖曬 (星期六,日另加$150)

$980 (8-9個造型) 36張連底片 + 一張12R

公爵府

比個 suggestion 你地, 如果想影全家福, 我建議你地可以去 studio123, 即蝦仔第 4 輯影樓相, 唔駛加錢, 冇限時間

深水土步呢間, 係 bbcute, 要預約但有時唔駛好耐, 分分鐘即日都可以影.

如果你地想要影樓 d contact 資料, 我做左 d data 呀, 有需要可以去睇睇.

--> [url=http://www.babyhome.com.tw/note.php?mid=81449&lno=82029810]< 影樓資料 >
[/url]

大宅

大宅

大宅

大宅

蝦蝦
你第三輯影D造型幾好睇啊,你影了幾多錢啊?

蝦蝦 寫道:
比個 suggestion 你地, 如果想影全家福, 我建議你地可以去 studio123, 即蝦仔第 4 輯影樓相, 唔駛加錢, 冇限時間

深水土步呢間, 係 bbcute, 要預約但有時唔駛好耐, 分分鐘即日都可以影.

如果你地想要影樓 d contact 資料, 我做左 d data 呀, 有需要可以去睇睇.

--> [url=http://www.babyhome.com.tw/note.php?mid=81449&lno=82029810]< 影樓資料 >

男爵府

影樓資料 ~ click here

公爵府

[/url]

公爵府

第 3 輯係 steveso studio, 之前惠氏有 special promotion 架, 有 d 媽咪收到 coupon, $880 (30 張 uv 5r 相, 動感 dvd, vcd - 30 個 jpg file, 16"x 20
" 油畫連框), 原價: $1900
[/url]

大宅

danielmama 寫道:
影樓資料 ~ click here

大宅

lalacat 寫道:
danielmama,PeggyBYTsang
我是在長沙環影的,我影了$540,如果係星期一至五影就$390,星期六日影就要加多$150,即總共$540.要先打電話booking.
我原本都想同BB合照,但個攝影師話要加多$50,而且不會加時間,我覺得都係同BB一個影抵D,所以就無合照 :-( :-(
不過整體上我都覺得滿意.我在50分鐘內影了8個造型共70張相,只有幾張是無望鏡頭.
如果要影樓tel & address,可以pm比你.

男爵府

我約咗聽日去bb cute影, 好緊張, 希望阿囝合作啲啦

首頁

尾頁

跳至