美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第一回

如題
Consultant 同佢蛇鼠一窩,做消費者可以點?

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

下次唔去佢呢間law~~

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:美容師專登求其幫我做facial 可以點?

唔好再join!!!

大宅

認識瑞士牛牛第一回

仲有十次course

男爵府

通常做到最尾果幾次又會好心機番,因為又叫你再join course

大宅

無計, 做埋個10次唔好再join, 你投訴佢, 佢都唱衰左你, 換第二個人做,應該都一樣係咁求其, 分分鐘針清特登大力整你幾下你仲衰
或者你知佢邊日放假, 特登個日先去, 慢慢轉左個美容師得唔得

禁止訪問

畀面勳章

大宅

認識瑞士牛牛第一回

叫做unique bexxty , 個個美容師都玩野
個consultant 好臭寸 ,好衰!!!

大宅

引用:叫做unique+bexxty+,+個個美容師都玩野 個c

原帖由 pug902 於 12-12-02 發表
叫做unique bexxty , 個個美容師都玩野
個consultant 好臭寸 ,好衰!!!
聽聞佢地呢d美容院部電腦mark低晒d資料架,例如係呢個客花咗幾多錢,易唔易sell,或者係呢個客唔肯買貨同join plan等。咁佢地就會提供唔同嘅服務態度架喇。。。

大宅

認識瑞士牛牛第一回

呢間野好衰 用D野又cheap

珍珠宮

畀面勳章

唔好再加course 喇!次次都有人中招單次比咪仲好

大宅

認識瑞士牛牛第一回

投訴冇門, 如何是好?

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

伯爵府

回覆 pug902 的帖子

唉~成日都聽見美容院啲衰野.又投訴無門.
香港消委會都唔做野,唔立例,等佢地越黎越倡狂,對消費者乜都做得出
無計喇~你塊面係佢手上.
如果係我, 我會對美容師好口啲, 你覺得邊度求其既, 好聲氣同佢講呢度可唔可以禁禁禁呢,唔該哂~又讚下佢囉~
有時可能係出面搞到佢地HEA做, 好口啲, 希望佢比心機同你做啦唯有~
出到去consult, 你要堅持唔好再join, 點平都唔好喇. 你做完借口話趕時間,約左人. 快手快腳走喇~咪比佢sell你~

大宅

認識瑞士牛牛第一回

回覆:Kofepinga 的帖子

多謝你既建議

首頁

尾頁

跳至