論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我用左甘多個工人、最Lazy、最無愛心、最無耐性,家務又吾得,真係非距莫屬。成日鐘意坐,永遠要出声先去做野,対小朋友又無愛心,成日呼喝我両個女。又会故意大力握実我細女手臂以作吾合作既報復。又試過Meet我細女大比内側以作懲罰。経常無視大女的請求,例肚餓叫姐姐煮碗麵之類。同細女沖涼仲衰,D水都未熱就照沖,想凍C人0羊???

経常座在房内(床笠都座爛3個)埋頭埋脳玩電話;帯細路去上堂,永遠就係甘邊行邊講電話、一係就掛住看短訊。我間屋住左甘耐真係未試過乱成甘,Sunday距放假,我執返好間屋,第二日又打回原型。我請個工人回來,似係請多個人回來養,距既存在只係Physically座係度,叫造有個大人看住D小朋友。

卒之死忍難忍,忍到距今日完約。点知比Final payment時,見距吾留港継続工作,0米比返単程既機票銭距Law,点知距話機票銭最少要$1800,堅持少一亳都吾得。但我Check過Travel Agent,機票価銭只係$1060+320,覚得距C子開大口!

本來想好頭好尾、結果都係要迫我一拍両散,買張根本吾会用既Ticket比距。認真気頂~!

別墅

"$1060+320" ??

咁平? 可以PM話我知係邊間航空公司嗎? 我都準備買機票比我個衰印。

大宅

敢都用到2年?

大宅

引用:敢都用到2年?

原帖由 nncu 於 12-12-08 發表
敢都用到2年?
樓主好耐力!2年都忍受到!

首頁

尾頁

跳至