烹飪搵食

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

有結果了~~ P. 4 快鍵 #75
今日剛收到飛利浦的電話,話我參加Airfryer食譜創作比賽入了最後十強~~真係好開心呀~~
今個星期日下午我要帶一個小朋友一齊去鑽石山荷里活廣場參加親子比賽,要煮番入選嘅食譜。原本諗住帶妹妹上台,但怕佢太細會驚,所以改帶哥哥,希望佢見到咁多人唔會驚啦~~
另外我亦要係度多謝曾經投過我一票嘅JM,多謝你地嘅支持同鼓勵

到時會煮番哩個炸蕃薯片~~

catfitfit  bullbull...加油, 蕃薯片必勝  發表於 12-12-16 13:08
我是以前的會員bullbull(哈哈...即係開朝原老),不過事隔太耐已經唔記得個密碼喇,唯有再新account啦~~

禁止訪問

男爵府

回覆:很高興,Airfryer食譜比賽入了最後十強~~

大宅

我曾看過你的blog, 亦請教過你, 希望你可以贏啦!

bullbull1  是嗎,你有問過我嗎?呵呵...多謝你支持~~  發表於 12-12-10 22:06

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男爵府

畀面勳章

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

加油呀

bullbull1  Thanks~~  發表於 12-12-10 22:19

伯爵府

bullbull1 發表於 12-12-10 20:49
今日剛收到飛利浦的電話,話我參加Airfryer食譜創作比賽入了最後十強~~真係好開心呀~~
...
我都戥你開心呀 你真係好用心分享心得 JM們獲益良多

你間接幫飛利浦AirFryer銷量推到最高峰 

加油

catfitfit  嘻嘻,...我都因為噤買左一個咋  發表於 12-12-16 13:08

男爵府

ARTOH 發表於 12-12-10 22:15
我都戥你開心呀 你真係好用心分享心得 JM們獲益良多

你間接幫飛利浦將AirFryer銷量推到最高 ...
我都要多謝你先真~~你係第一個叫我開個交流區,可以話我第一個粉絲~~
我是以前的會員bullbull(哈哈...即係開朝原老),不過事隔太耐已經唔記得個密碼喇,唯有再新account啦~~

男爵府

多謝咁多位JM~~

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

加油!

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

伯爵府

bullbull1 發表於 12-12-10 22:19
我都要多謝你先真~~你係第一個叫我開個交流區,可以話我第一個粉絲~~ ...
你仲記得吖 好開心呀 我真係你粉絲黎架

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

恭喜你呀,加油!

水晶宮

我冇Airfryer , 但我好欣賞樓主你

catfitfit  嗱嗱聲去買啦  發表於 12-12-16 13:10
bullbull1  好多謝你~~  發表於 12-12-10 22:44

大宅

我曾請教過你做心太軟和燒肉的心得, 你都耐心回應, 真的謝謝你!

子爵府

到時有冇得試食?睇左你咁多作品,好想食下(^.^)

希望我都係你其中一個fans

男爵府

ARTOH 發表於 12-12-10 22:25
你仲記得吖 好開心呀 我真係你粉絲黎架
我當然記得你啦,我仲記得好多之前係交流區 I 留過言嘅JM添~~我自己真係好開心有咁多人支持自己,起初仲擔心自己開咗個topic會冇人留意...結果出乎意料...

男爵府

ngyk 發表於 12-12-10 22:40
我曾請教過你做心太軟和燒肉的心得, 你都耐心回應, 真的謝謝你!
原來係你,我記得你喇~~你做得成功我都好開心㗎~~

珍珠宮

環保接龍勳章

加油!!

大家好,我是子悠~~

男爵府

cherrylemon 發表於 12-12-10 22:42
到時有冇得試食?睇左你咁多作品,好想食下(^.^)

希望我都係你其中一個fan ...
有機會煮啲比你試下~~

首頁
12345...6

尾頁

跳至