烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

bullbull,

一於刷靚排牙再整再食啦~~~~
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

公爵府

回覆:很高興(有結果了P.4),Airfryer食譜比賽入了最後十強

男爵府

回覆:很高興(有結果了P.4),Airfryer食譜比賽入了最後十強

這個是暫時result ,决賽賽果未出。另外我仲贏埋首100位放食譜。(多士爐一個)
同埋更要多謝投過我票嘅jm,令我贏出十大最like 食譜,(電磁爐一個),和每週最like 食譜(電水煲一個)

萬分感謝大家對我的支持!、

我是以前的會員bullbull(哈哈...即係開朝原老),不過事隔太耐已經唔記得個密碼喇,唯有再新account啦~~

男爵府

引用:bullbull,一於刷靚排牙再整再食啦~~~~

原帖由 catfitfit 於 12-12-18 發表
bullbull,

一於刷靚排牙再整再食啦~~~~

哈哈……當日羅敏莊都係咁同我講

我是以前的會員bullbull(哈哈...即係開朝原老),不過事隔太耐已經唔記得個密碼喇,唯有再新account啦~~

男爵府

引用:Quote:bullbull1+發表於+12-12-18+00:44+係

原帖由 ARTOH 於 12-12-18 發表
絕對係呀
有機會囝囝會得你真傳(烹飪) 口福不淺啊 諗起都流哂口水添
你講得好啱!當日我全家總動員齊來現場支持我地,就算拎唔到獎都一樣咁開心

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

子爵府

too many receipes to learn from you!! Congrats!

首頁

尾頁

跳至