網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都喺你呢間到買左鞋呀, 有一對仲係同你一樣添!! d料ok嗎? 我等緊集運齊貨.. 仲未收到~~ 好心急!!

BTW, 邊條LINK係10+4? 我入左間集運到睇.. 見最平都12首重既?? 唔該~

公爵府

1234ching 發表於 12-12-17 11:30
回覆 puilam714 的帖子

我都係係淘寶交流見到有jm介紹又平, 所以係佢到買,
哈哈, 我又係喺度見到人share, 仲要就係買左果對豹紋鞋!! 早知真係唔要啦.. 本身我都爭扎左好耐買唔買佢好.. 不過見咁平, 11蚊.. 買左返黎先算..

公爵府

1234ching 發表於 12-12-17 12:32

佢係收我首10+續4, 你試o下同佢講 "catbb1314" 用都係收10 + 4 的
好, 等我下次淘野問下佢先, 今次已經出左貨去廣州喇~
不過我見佢有條link呢.. 過20kg唔收首重, 如果真係次次都咁快就真係好抵!!

公爵府

引用:回覆+puilam714+的帖子 唔緊要啦!可能吹o

原帖由 1234ching 於 12-12-17 發表

唔緊要啦!可能吹o下佢, d味會散呢~~
Ok!! 不過要下星期喇我諗,我仲等緊齊貨

公爵府

引用:Quote:puilam714+發表於+12-12-17+15:43+

原帖由 purplechung 於 12-12-18 發表
我自己買左4對,不過係布鞋同仿ucc靴,無買皮

公爵府

1234ching 發表於 12-12-17 10:07
以前用開廣州集運, 今次見到深圳集運平d, 所以試一試 (首重10 + 續重4)
深圳集運 ...
我對豹紋鞋返左黎喇~ 我又唔覺得佢有味wor~ 可能因為我個fd 對布鞋個生膠底d味仲勁.. 一開盒攻出黎....
不過吹左2日都已經散晒喇~~

公爵府

purplechung 發表於 12-12-18 10:33
呢間的鞋真係好平, 的皮鞋好似好靚, 我都想買, 不過咁平我又有的驚!
妳買左幾多對鞋?
...
夾埋fd tatal 買左13對, 我自己就4對..
真係全部都ok wor.. 係有一對布鞋失色左d..

但建議買大一個碼真係好d.. 我平時著36,37, 我買全部都37.. 返黎就好fit 好舒服~

我個fd著39,40.. 但佢40碼唔多.. 咁佢就39照買.. 同埋我朋友佢腳厚肉.. 趾就唔頂但係成個鞋型覺得窄.. 要塞下報紙塞鬆對鞋睇下好唔好d..

公爵府

引用:回覆+puilam714+的帖子 你d鞋有冇膠味呀??

原帖由 1234ching 於 12-12-28 發表

你d鞋有冇膠味呀???
生膠底果d有,但吹2日就散

首頁

尾頁

跳至