自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

回覆:為甚麼這樣冇品!

我99就正正係啲一櫈坐、一櫈擺袋、一櫈掛外套嘅人,同佢出街食親飯都勁尷尬!

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

見慣不怪,佢地認為理所當然架,自己個袋同件好貴架,點可以放落地下呢?
I 大蚊豬   

公爵府

畀面勳章

教育問題。。。其實好多時D家長見到都唔會教D小朋友應該點樣做。。成績固然重要,但個人素質品德都好重要。。。。 樓主我撐你。。。如果係我。。我都會好似你咁做。。。

珍珠宮

好媽媽勳章

有d人仲衰呀!
有次去食野, 勁多人, 但我有位. 隔離四人位, 坐左二個男仔, 有人問另外二個位有無人, 二個男仔答有..... 但我見佢地食完到起身走人都係得佢二個, 你話呢d人幾衰呀!!!!!

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有時遇上繁忙時間喺d food court 度等位,有d人已經食完,只係淨返半杯左右嘅飲嘢,見佢哋好似突登咁慢慢飲,慢慢傾,就算見到你已經捧住食物,都唔會快d飲埋俾個位下家,呢d都係極冇品

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

是的, 有需要我會禮貌地發問, 尤其火車上

首頁

尾頁

跳至