單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

送出:Chicco 士的車(自取)

茘枝角or南昌站自取,送有需要人士,95%新, 原價980,不過有點重;有意, 請留pm電話.

複式洋房

Re: 送出:Chicco 士的車(自取)

想問下3age可以玩嗎??
士的車係點樣

男爵府

pls check pm~THX~

洋房

Dear Wacoal,

[size=x-large]請按這兒 :tongue:

別墅

jenny1978_love 寫道:

唔明咩意思既 唔通佢轉過頭就走去二手………!我估下炸

複式洋房

她一向都是這樣的, 軒軒媽咪可能係化身,
但應該第一個入"黑名單"

mekovvmeko 寫道:
[quote]
jenny1978_love 寫道:

唔明咩意思既 唔通佢轉過頭就走去二手………!我估下炸 [/quote]

男爵府

她一向都是這樣的, 軒軒媽咪可能係化身,
但應該第一個入"黑名單"

唔係有媽咪話我知~我都唔知我唔可以咁樣~
各位媽咪~係到先講句sory~
我不是化身ar~我幫個fd問咋~我都同好多媽咪交收過~
我啲車仔賣係因為我己經同一個媽咪買左架士的車咋~
咩你有見到其它媽咪話我張佢地賣比我啲野拎返出黎賣
咩~ 不過點都好~煩到大家~唔好意思~
sorry~sory~
希望大家唔好唔會~

首頁

尾頁