嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

遲幾日好凍,我個b一定舉手先肯瞓,你地會同bb帶帽同手襪瞓嗎?同佢著著背心睡袋都喊到死,大家有咩推介呀?

男爵府

安全起見 , bb睡覺時千萬不要戴帽~~

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我唔會幫佢帶呢二樣野,其實佢個身夠暖,隻手就唔會凍,你可以幫佢加件背心訓,咁就唔怕佢冷親啦﹗

子爵府

回覆:瞓覺會同bb帶帽同手襪嗎?

唔會,個身夠暖就得,唔想bb太怕凍

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

唔會!! 只要個身著得夠 手仔都會暖

伯爵府

春季勳章

最緊要d衫夠... 唔會戴帽. 因為bb頭仔標汗 唔理, 好易病~~

侯爵府

訓覺時唔會戴手套、唔會著襪、唔會戴帽
佢著夠衫,又有被,唔會凍呀
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

個頭係散熱架,手套會nut出黎

首頁

尾頁

跳至