跳至

首頁

尾頁

複式洋房

紐西蘭幫

有沒有紐西蘭baby呢?
我同老公都是紐西蘭讀書時認識,雖然lokhim係香港出世,但佢都係紐西蘭公民,係呢到搵下有無同是紐西蘭的朋友,說聲hi!

複式洋房

Re: 紐西蘭幫

HaydenMaMa:
高興認識你啊~
我們都住在香港,除了17個月大的lokhim,還有在紐西蘭帶回來的狗仔Beilok一家四口樂也融融,如果你少上來bk我們可以做babyhome朋友啊~
以前謙媽在auckland時住過bayswater,而謙爹就住過torbay!不知你們又會在那裡出沒呢?
現在紐西蘭正冬天,別忙替Hayden加衣啊!
lokhimma

複式洋房

HaydenMaMa:
我同謙爹以前都讀North Shore的Takapuna grammar,大學讚Aucklang U,你呢?
我見你相簿有去longbay就知你是North Shore人啦~影多d生活照比我回味下nz啦!做一個"紐西蘭幫"的注腳,報導那面的消息!我們也想lokhim大點便回nz讀書,到時可能住回torbay也不定,或者他們會是同學仔啊!

Aklamy:
嘩~你三個小朋友好金好kiwi呀!mix唔到你既??

複式洋房

Aklamy & HaydenMaMa:
之前我請bk國家分區將[澳洲]改為[澳紐]好似無咩動靜,可以的話你們也支持一下!請按[ 國家分區 ]!
lokhim媽

複式洋房

HaydenMaMa:
你老公係nz出世,咁係咪唔曉講廣東話囉?
個list應該留出世年月,因為個仔會不停大呀!仲有要留住處!
lokhim媽

複式洋房

NZ's mums:

Let's make a list

Mum's name / Children's Name birth / live in
=================================
1) Veronica / Hayden---Boy 19m
2) Joey / lokhim(boy)05Jan / Bayswater & Torbay

複式洋房

係呀~我見證Lucinda同佢蝦子餅的愛情故事,佢蝦子餅簡直係老公&男友既典範,好鬼死聽話!係最好做姐夫果類男人,哈哈!

複式洋房

kaka ma:
好的,你安排!與孖仔見面我諗要方便佢地先,因為佢地出街會好辛苦,你同佢夾下啦!我暫時幾時都得!
lokhim ma

複式洋房

Joey718:
咦~我個仔剛好大你仔仔半年,大家都係18號出世!
你同仔仔慶祝的同時,我也為lokhim慶祝歲半生日!
lokhim媽 (Joey)

首頁

尾頁

跳至