夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

保重身體,好好調養,生B是頭等大事;其餘既野靜觀其變

侯爵府

一次不忠,百次不容.
我就變成樓主口中所講嘅"要你後悔".

其實我相信唔係個個男人都要睇AV,人係有慾望.咁佢想睇女人,咁我哋女人又係咪要成日睇男人剝光豬呢.

妳C6口口聲聲話係對方搵佢,對方撩佢.我C6何嘗唔係.甚至我身邊好多好多男性朋友,有起事上嚟都唔會話自己有問題.因為佢哋覺得,只要唔係捉姦在床,就無須要認,唔認,妳奈佢唔何,咁點解要認?

即係咁,有人懷疑妳偷嘢,妳就算真係偷咗,但唔係人贓並獲,咁妳又會唔會自己承認偷咗嘢?

俾妳都唔會認啦,係咪?係都話唔知點解件貨會唔見啦.

由妳所講,妳C6已經覺得不耐煩,好明顯佢身有屎.驚妳再問,佢會露出馬腳.咁既然妳冇人贓並獲.佢咪可以大返妳轉頭.話妳唔信佢,唔俾空間佢,唔乜乜,唔麥麥囉......
愈嚟愈冇記性

大宅

回覆 ChinoB 的帖子

咁宜家,你又點樣呀?佢係唔係仲係咁?

侯爵府

回覆 tctg 的帖子

嘩...佢180定360度大轉變.(表面,我唔知道佢內心係點啦)
以前佢要我得閒做下家務.E+咩都係佢做晒.

而且我唔管佢,佢都好似好驚我咁.

愈嚟愈冇記性

侯爵府

回覆 tctg 的帖子

不過,我同佢嘅轉變經過咗5年時間呀.
我相信每個人都有死穴.關鍵係妳搵唔搵到妳C6個死穴喺邊.

E加我果件,佢返到屋企,會連電話都熄埋.而且唔飛線.

因為我話:同你熟嘅自然知道屋企電話,唔熟嘅,搵唔到你都無問題.

佢初時有唔想,又話同事唔知屋企電話,又話有可能同事搵佢.

我話搵唔到你咪搵唔到你囉,e+份工又唔係要你隨傳隨到,24hrs on call.怕咩人哋搵唔到你

佢又冇聲出了.

如果佢有時冇熄到,而我又手痕,我會攞嚟睇下,攞嚟玩下.不過係當住佢面(總之我就完全唔驚佢知道我睇佢電話,我仲要俾佢知,我係會睇佢電話.咁佢真係有屎,都唔敢留喺部電話度)
愈嚟愈冇記性

大宅

回覆 ChinoB 的帖子

你除左唔理佢之外,仲做左D咩黎?講出黎大家參考下~

侯爵府

回覆 tctg 的帖子

我唔係唔理佢.係唔管佢呀.即係唔會要佢幾時幾時打電話俾我報告.呢D我好少好少做.一個月都未必有3次.
霎時間,妳要我諗仲對佢做過D咩,我又諗唔起.因為E+嘅狀態,維持咗都幾年.

不過我經常性做嘅,就係出言"恐嚇"佢.或者"教訓"佢.

一定要到point.即係講每樣嘢之前,一定要有證據,而且諗定佢會點答,即刻還擊.

我記得我"訓話"咗佢好多次.之後佢就愈嚟愈乖.

因為佢心態上唔敢亂嚟.因為我好似咩都估到咁還擊佢.

以前佢會搏咀.e+佢唔會.

以上嘅嘢,睇落我好似對佢好衰咁,但我一直覺得賞罰分明.如果佢乖,我係會喺其他地方對佢好.

所以.好多人都話我一啖砂糖一啖屎.我認架,我就係要佢,開心同唔開心都係因為我.
愈嚟愈冇記性

大宅

睇你都好愛佢, 叫你放低, 你一定做唔到, 我相信你c6就算認左, 你都未必會分開........如果係咁, 你唯有對佢冷淡d, 唔好理佢一排, 睇佢有冇心虛, 會唔會知衰囉, 但可以話俾你知, 佢睇得援交網都似係玩開0個班, 唔係點會有人送上門....你話佢冇我就真係唔信囉

男爵府

大宅

回覆:sumq 的帖子

你講得好正確,係唔係好愛我就唔知,但我都有同c6講,一係就今次一次過同我講清楚究竟有冇做過!唔係比我下次知道,一定係離婚收場

複式洋房

引用:今日一朝,見到c6個電話有個不記名女人神咁

原帖由 tctg 於 12-12-29 發表
今日一朝,見到c6個電話有個不記名女人神咁早send個Hi?我之前都有見過,但冇理!今日唔知點解,手多多扮我C6 ...
支持你踢爆佢,引佢出嚟,如果真係白撞嘅,你老公就唔會驚! 又唔見撞我個whatsapp!

大宅

叻叻勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:見到狐狸精啲whatsapp

條女個樣都好唔得囉,呢啲做小3嘅人一定會有報應架

首頁

尾頁

跳至