自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:各位3台已續左約既朋友必須注意!!!疑似被編

我又想知。

[img]http://img.anycall.com/admin/contents/cms/05/2034259_IMG.gif?[img]

男爵府

真係要check住3的月結單架!我早2年同姪仔、女上台出左2部iphone4,2個月前夠期佢地話要轉D平台費用,咁約滿前打去通知聲3台會約滿第一日轉台同問清楚收費,頂佢話要收足一個月$4xx台費好彩之前有睇新聞消委會話什麼截數日同服務日唔同咁收一個月台費係有問題!咁我咪叫佢搵個話得事黎講.......最係就梗係收轉台個一日費用我係用信用卡過數,當時亦問得好清楚3最後收費是多少?同自己計晒幾多號是最尾個期收費!好彩我每個月都會好小心check信用卡月結單!一睇3又炸炸帝帝又收多一個月打去3話電腦出錯我唔check咪大拿拿收多我幾舊你就唔小心得過啦

大宅

回覆:ceomum 的帖子

係呀,就係炸炸帝帝囉!而家我要求聽番續約時既錄音,佢大我話要去門市申請,再俾二百係for燒番隻碟聽錄音,再去中環伶碟,講到好複雜諗住我聽到會唔攪!跟住我話無問題,然後佢又縮沙話再覆我!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

回覆:Kimberly87 的帖子

我都諗緊續吾續$88好,我每個月淨係用300mb倒,要簽幾年約咖?

大宅

回覆:Yyannes 的帖子

一年!!佢都sale你$88個plan?

伯爵府

熱血勳章

yeungmammy 發表於 12-12-31 14:21
回覆 natzuki 的帖子

請問是否好慢。

話暢通無阻就呃你, 地鐵北角至調景嶺係收唔到嘅, 我接受到所以就繼續用, 其他收到嘅地方就唔覺得特別慢.

珍珠宮

今日游說我續68蚊無限上網

大宅

引用:Quote:原帖由+natzuki+於+12-12-31+發表我3

原帖由 野蠻公主 於 12-12-31 發表
Me too
點解sell 我$198先無限?
你地簽幾耐約?

大宅

引用:今日游說我續68蚊無限上網 +

原帖由 唔好煩我 於 12-12-31 發表
今日游說我續68蚊無限上網
簽幾耐約?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+唔好煩我+於+12-12-31+發表今

原帖由 AdrianChowB 於 12-12-31 發表
簽幾耐約?
15個月

大宅

一定要依check老公iphone完個plan系99蚊1GMB佢超左40MB收左上限加198俄鬧一毫子一KB冇呃得就呃有D係收10蚊30MB,我米鬧最後只比番10蚊仲要加番100分鐘事關打左10次以上等足1O分鐘.LeeD台咋咋弟弟,吾check單就笨

男爵府

我轉咗好几年了, 以前沒有 whatsapp, 比3收短訊費, 收到氣頂。
話沒得查短訊發過比那個電話號碼, 比錢申請查看紀錄都話沒有, 只口頭比發短訊時間您, 佢話几多就要比几多錢, 最離譜是同一時間一秒鐘內發2個短訊, 佢話可能短訊過長要斬件, 所以收2個短訊錢, 當我打報告咩!! 過長!?
一到期就CUT咗佢, ,這間公司永不錄用!!

男爵府

我之前都係用3網內短訊都收我$,所以一完約都轉數碼X

大宅

唉,好多不同既受害者

大宅

引用:Quote:原帖由+野蠻公主+於+12-12-31+發表Me

原帖由 AdrianChowB 於 12-12-31 發表
點解sell 我$198先無限?
你地簽幾耐約?
好似兩年

子爵府

12月到期, 10月份開始不停來電, 話比優惠, 我話我知, 到時先打上台, 比較出面有無SO, 到了11月尾,
又不停打來, 我話已轉台, 不滿是時常打來, 好煩, 之後還打來, 有時知道是3, 轉駁到拒接, 到了合約
期滿, 又日日來電, 我同老公講, 佢又打來, 老公叫我聽, 佢話比個優惠我, 我話轉咗台, 你CHECK唔到咩! 你哋好煩, CUT佢線:;pppp:

侯爵府

男爵府

我個3台, 2月尾到期, 好想快D走
接收又差, 服務又差

佢打黎話續約,
我: 唔續喇
3: 點解唔續呀
我: 你地收得好差
3: 係咩? 邊D位置收得差呀, 我地日日都follow唔同位置既接收, 每日都改善架喎
我: 成條綠色線, 東鐵線都收唔到
3: 無理由架喎
我: 理你有無理由, 總之家陣我部電話曉飛都無啦, 你都收唔到信號

cut線...無再打黎喇~

公爵府

牛年勳章

我用緊3的寬頻,8月份簽約用,預收4個月月費送兩個月,當時都問左個職員要到2013年2月先會出單收費,結果10月份就收到賬單,打電話去問,原來又幫我開左其他收費服務,叫佢全部cut左D收費服務,
順便問埋到底几時先收月費,佢話12月開始,我話唔係一次交4個月,送兩個月免費咩?佢話check,之後復我又話搞錯,唔記得送,E家幫我補返
簽約時,個職員話會收一百安裝費,不過安裝左之後會係一個星期內回贈返$100的超市現金券,係郵寄俾我

結果呢?結果係要我去觀塘門市自取。個牌仲要日日落雨,我要湊住亞女,由TSW出去車費都唔便,最後都係冇拎。。

哩個專門呃人的廢台,約滿後保証永不再用

首頁

尾頁

跳至