跳至

首頁

尾頁

別墅

依家買會唔會早左D, 因為大大大大減價倘未開始!!

禁止訪問

回覆:moriafu 的帖子

別墅

我都係

Cammy3007  good! 我都係有部份由表姐送贈  發表於 13-1-17 09:44

大宅

無刻意買新衫過年。
我家小姐穿的,從小多是穿表姊舊衣服。

珍珠宮

我上個月行街時見到件唐裝裙仔幾靚, 所以就買左比囡囡先~ 鞋就上個月去台灣時買埋~ 所以其實都算係買齊過年衫架啦~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

別墅

Marie貓貓 發表於 13-1-7 14:44
無刻意買新衫過年。
我家小姐穿的,從小多是穿表姊舊衣服。

哈哈!! 你年終都慳吾少, 慳慳埋埋你家小姐真的是千金小姐!

男爵府

引用:我上個月行街時見到件唐裝裙仔幾靚,+所以就

原帖由 小寶貝兒 於 13-01-07 發表
我上個月行街時見到件唐裝裙仔幾靚, 所以就買左比囡囡先~ 鞋就上個月去台灣時買埋~ 所以其實都算係買齊過年 ...
我都買左唐裝衫比對仔女過年著,但仲未襯到鞋,在那有得賣呀?苦惱中

珍珠宮

囍囍 發表於 13-1-13 23:39
我都買左唐裝衫比對仔女過年著,但仲未襯到鞋,在那有得賣呀?苦惱中

...
我冇襯返唐裝鞋, 只係之前係台灣買左對粉紅色BOOT, 應該都OK襯~
忽然諗到, 如果係唐裝褲, 襯閃令令CONVERSE應該唔錯~ 我妯娌係元朗喜利地下果層買左一對金色, 一對黑金色比仔女, 好型, 仲有粉紅金, 搵日帶囡囡去買返對先~

男爵府

小寶貝兒 發表於 13-1-14 02:30
我冇襯返唐裝鞋, 只係之前係台灣買左對粉紅色BOOT, 應該都OK襯~
忽然諗到, 如果係唐裝褲, 襯閃令令CONVERSE ...

係咩,今日去睇睇先,但係近邊間鋪

珍珠宮

囍囍 發表於 13-1-14 08:57
係咩,今日去睇睇先,但係近邊間鋪
我都唔知呀, 我仲未去睇呢, 係妯娌話我聽我至知, 佢話地下果層係得一間有~係BOOT黎架~

男爵府

引用:Quote:囍囍+發表於+13-1-14+08:57+係咩,今

原帖由 小寶貝兒 於 13-01-14 發表
我都唔知呀, 我仲未去睇呢, 係妯娌話我聽我至知, 佢話地下果層係得一間有~係BOOT黎架~
...
我今日行完喜利呀!但搵唔到呀

珍珠宮

囍囍 發表於 13-1-14 20:04
我今日行完喜利呀!但搵唔到呀
下次我見到佢再問下先~

公爵府

已經買了, 沒有等大減價, 因為是在職媽媽, 只可以一見到就買

首頁

尾頁

跳至