網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

我睇左張2人沙發,款ok, 仟幾蚊人仔,唔知得唔得,係天貓睇中的。

請比意見。

Thanks

SP

珍珠宮

引用:我睇左張2人沙發,款ok,+仟幾蚊人仔,唔知

原帖由 Stephanie_1024 於 13-01-06 發表
我睇左張2人沙發,款ok, 仟幾蚊人仔,唔知得唔得,係天貓睇中的。

請比意見。
了解下運費先

輸入搜索內容

別墅

回覆:有冇媽咪在淘寶買過沙發?

買過一張兩座位,質量都可以,運費到香港$300,但佢只肯送到樓下

男爵府

回覆:ego1103 的帖子

I buy one. Have a hole, they finally agree to pay me back half price! But surely I can\'t use finally! U think deeply la! Buy at hk very cheap also

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我買左一張, 計埋運費成HK$2000, 坐左冇兩個月穿左洞漏哂入面D棉.把鬼.:;pppp:

大宅

我都有買過呀,幾好,上年11月買

大宅

醒目開學勳章

回覆 suga1985 的帖子

請問運費幾多? 用邊間呢?

別墅

回覆:abb10 的帖子

運費RMB250, 會買,仟零蚊博一博

SP

大宅

最後係淘左呢張,無色差

大宅

Link:

布艺沙发床 日式折叠沙发床 多功能储物 宜家风格日本原单 特价
http://item.taobao.com/item.htm?id=12885758551

男爵府

引用:最後係淘左呢張,無色差+ +

原帖由 suga1985 於 13-01-07 發表
最後係淘左呢張,無色差
幾靚喎請問有冇第二隻色?幾錢?軟?硬?可否俾link我?thx.

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我買左一張,+計埋運費成HK$2000,+坐左冇兩

原帖由 小黑咪 於 13-01-07 發表
我買左一張, 計埋運費成HK$2000, 坐左冇兩個月穿左洞漏哂入面D棉.把鬼.
同你一樣,價錢hkd 2200...一黎到已經凹左啦,不過退係超麻煩,所以我只好打差評比提下大家。我已麧鋪左張床褥上去架。先仲坐得,因為要預我媽黎過褥夜陪bb。。所以放張6吋厚褥上去,就可以忘記左佢凹呢樣嘢。

強烈建議大家唔好博

大宅

引用:Quote:原帖由+suga1985+於+13-01-07+發表最

原帖由 sumtung 於 13-01-07 發表
幾靚喎請問有冇第二隻色?幾錢?軟?硬?可否俾link我?thx.
Link: 布艺沙发床 日式折叠沙发床 多功能储物 宜家风格日本原单 特价 http://item.taobao.com/item.htm?id=12885758551

大宅

引用:Quote:原帖由+suga1985+於+13-01-07+發表最

原帖由 sumtung 於 13-01-07 發表
Link: 布艺沙发床 日式折叠沙发床 多功能储物 宜家风格日本原单 特价 http://item.taobao.com/item.htm?id=12885758551

伯爵府

買左呢張950人仔加450人仔運費,上星期收到好滿意

coffeejoeybb  我都睇中E張 打算買 但大家咁講.. 真係要考慮一下 款真係我鐘意 !  發表於 13-1-8 21:04

大宅

引用:買左呢張950人仔加450人仔運費,上星期收到

原帖由 奀豬mami~~ 於 13-01-08 發表
初頭我都諗住買呢張,但老公覺得好矮,所以無買到

大宅

好媽媽勳章

回覆 奀豬mami~~ 的帖子

請問有無link? 怎樣安排付運? 謝!

別墅

收到貨,D木邊有冇花?

SP

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都係買呢d..但係內裡超凹,成套sofa裡面得3支嘢支撐,又唔夠海綿,我老公話如果要執到似返個sofa...起碼要自己加6支不銹鋼仕去,再加海綿先坐到。

男爵府

有無實物睇下呀?

首頁

尾頁

跳至