親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:回覆+xxariesxx+的帖子 哈哈,+夜機去,+會

原帖由 tiffanytang 於 13-01-28 發表
回覆 xxariesxx 的帖子

哈哈, 夜機去, 會多D時間日頭玩呀, 同埋唔會蝕酒店呀,
唔會,我15號兩點先到仁川機場,會直接去alpensia,16號先返首爾了

男爵府

回覆:xxariesxx 的帖子

Oic enjoy your trip ah

大宅

回覆:新年首爾自由行五日四夜,有什麼必去的地方

請問我係跟團去,如果係明洞附近行街可以響邊度買連手信,因為唔想跟導遊去買貴野

男爵府

引用:Quote:原帖由+tiffanytang+於+13-01-28+發

原帖由 xxariesxx 於 13-01-28 發表
唔會,我15號兩點先到仁川機場,會直接去alpensia,16號先返首爾了

...
我15號都係alpensia,16號返首爾。不過有D驚係機場入去巴士飛賣哂!

大宅

引用:Quote:原帖由+xxariesxx+於+13-01-28+發表

原帖由 bbeasy25 於 13-01-29 發表
我15號都係alpensia,16號返首爾。不過有D驚係機場入去巴士飛賣哂!
唔會掛咁咪坐龍平既車再轉的士去alpensia

大宅

bbeasy25 發表於 13-1-29 08:46
我就9號去alpensia,11號返首爾。機場入去巴士飛可唔可以向酒店预先訂定?

男爵府

引用:Quote:原帖由+bbeasy25+於+13-01-29+發表我

原帖由 xxariesxx 於 13-01-29 發表
唔會掛咁咪坐龍平既車再轉的士去alpensia
機場有直接車到龍平?係邊度搭?

男爵府

回覆:yswong 的帖子

好似要有韓國信用咭先可以直接同巴士公司預訂?

大宅

引用:Quote:原帖由+xxariesxx+於+13-01-29+發表

原帖由 bbeasy25 於 13-01-29 發表
機場有直接車到龍平?係邊度搭?
記憶中係有既,詳細無睇。我估唔會無位,因為大部分人都會落機去首爾的,因可早點到。

民房

各位CHING, 我黎同女朋友去首爾旅行但係有好多野都未攪清楚, 希望你地可以幫到我~ 星期日機今日已經係星期三喇 T T

1. 其實兩個人應該帶幾多錢先夠呢? 我本身無咩野買, 都係食食同食, 但係女朋友梗 係想shopping架啦, 兩個人帶萬二三蚊ok嘛? 會帶信用卡, 不過盡量都吾想駛大左.
2. 果邊如果用屎屎地既英文ok嘛?
3. 退稅煩吾煩架?

謝謝

男爵府

引用:各位CHING,+我黎同女朋友去首爾旅行但係有

原帖由 marbs 於 13-03-06 發表
各位CHING, 我黎同女朋友去首爾旅行但係有好多野都未攪清楚, 希望你地可以幫到我~ 星期日機今日已經係星期 ...
你去幾多日?萬二、三蚊剩係食、交通及買野嗎?你知女朋友去到果度買乜野?

男爵府

引用:各位CHING,+我黎同女朋友去首爾旅行但係有

原帖由 marbs 於 13-03-06 發表
各位CHING, 我黎同女朋友去首爾旅行但係有好多野都未攪清楚, 希望你地可以幫到我~ 星期日機今日已經係星期 ...
仲有,你同佢地講普通話,佢地仲容易聽得明,不過,我間唔中用英文輔助!

首頁

尾頁

跳至