自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

睇咗王國指示:登入後在網頁頂部右方按自己的登入名稱,即可看到最近的主題及回覆。此外,在每個討論區版面都有「我的話題」,點擊後可查看在該討論區發表過的文章或回覆。

我入了自己的登入名稱, 只看到「最近主題」, 但沒有最近的「回覆」。 那裡可以找到呢?

每個討論區版面,我都搵唔到「我的話題」。

有冇人可以教一教我。

我以前有見過, 但唔知點解e+ 又搵唔返.....
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

我通常係咁入去的:

登入後click 私人訊息>入到去個版後上面就會有得click帖子>再click 我的帖子>咁就會睇到你開的主題或回覆的帖子。

應該有其他更快的方法。
但都希望幫到你。

jk67jk  OK. 得咗!  Thanks so much.  發表於 13-1-21 12:07

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 jk67jk 的帖子

你睇返你呢個post #1 (其實每版都係~)
右上角 > 我的中心 > 帖子

jk67jk  咦.... 又係噃!
Thank you.  發表於 13-1-21 13:24

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

小倩 發表於 13-1-21 13:23
回覆 jk67jk 的帖子

你睇返你呢個post #1 (其實每版都係~)

你呢個方法快D喎!

首頁

尾頁

跳至