跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章

☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 16]

公爵府

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 16]

jac,

珍珠宮

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 16]

我地真係快手,又夠2xxx
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

jac>> 等我即刻覆你先 我食緊三文治
mud 你都係fuji dc fans :lol: 我用

大宅

hello 我可唔可以加入一齊倾ar

我囡囡卓琳3/9出世,my name is kiki
[img align=right]http://forum.qooza.hk/attachments/forumid_57/disney_C3gM3WlPFr2h.gif[/img]

公爵府

jac,

cup noodle
jacqueline_law 寫道:
kat :
我食緊炒米粉, 你呢, 今日食咩 ???

男爵府

我又到

公爵府

kiki,

Wellcome you
kiki0430 寫道:
hello 我可唔可以加入一齊倾ar

我囡囡卓琳3/9出世,my name is kiki

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

唉,比个女激死ar,又試除晒衫褲周屋走,又趴响地話游水 ?-(

一見到電視有關水,佢就会趴地,有時仲會除衫tim

死la,佢9月返學,驚佢發神經剝衫剝褲
[img align=right]http://forum.qooza.hk/attachments/forumid_57/disney_C3gM3WlPFr2h.gif[/img]

男爵府

出去食飯啦

公爵府

百佳買嬰兒用品滿$20加$1換Huggies5片裝
係Huggies頂級柔適5片裝, 每人限換2包, 好抵!!!
不過唔知係咪間間都有

大宅

Kat,

但係我個人覺得huggies好唔掂, 有次見huggies 做promotion,買2包就送scott 24'x toilet paper, c9既我就當然買左, 點知次次都漏尿, 捱得好辛苦先用完, 最好笑當用最後1片時, 我同姐姐一齊大拍手掌, 大叫:好野, finish!!!

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

phibow,Momotat,may,

Pls kindly note!!!!

黃埔吉之島hello kitty及叮噹雙坐位(即前後坐的)三輪單車$99.9-
個大牌寫住係廣告價,原價$299.-優惠期至到7月20日.

唔清楚其他吉之島有無此優惠,最好打電話問清楚先去其他吉之島睇.

架kitty車係粉紅色既,幅圖係紅色.同舊款賣$249.-,$269.-$5xx的kitty三輪車差唔多,但d料就差過以往個d款小小.後坐 位好似有一條安全帶的(如果得一個小朋友用來載公仔都幾好玩)

Copy by other topic

大宅

jacqueline_law 寫道:
cat : 我尋日去餐廳 lunch, 想 call 你,不過冇人聽...
下次去再 call 你 (因為尋日我家姐約得好急 )

下次約埋一去lunch啦!! :-(

公爵府

cat,

Hin Hin use Pamper & Nepia, Huggies not yet to use,
hellocat 寫道:

Kat,

但係我個人覺得huggies好唔掂, 有次見huggies 做promotion,買2包就送scott 24'x toilet paper, c9既我就當然買左, 點知次次都漏尿, 捱得好辛苦先用完, 最好笑當用最後1片時, 我同姐姐一齊大拍手掌, 大叫:好野, finish!!!

首頁

尾頁

跳至