心聲留言

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 閒人免進 !!! (Part 37)

仲有, 你地有冇撈d汁落飯度架?

以前我99會架, 諗住濕濕地易食, but dino囡唔like撈汁, 咪絕食lor, 一唔撈就肯食番. 不過佢堂細妹就要撈汁, 個個唔同~~

男爵府

魚魚果時我好早就感覺到佢 ! 不過佢就唔係勁郁 bb 囉 !

侯爵府

新 世 界 萬 麗 酒 店 日 式 海 鮮 自 助 晚 餐 , 只 要 身 份 證 號 碼 有
七 字 , 又 或 持 七 月 份 的 電 影 票 尾 , 全 可 享 七 五 折 , 出 示 票
尾 者 還 多 送 冰 凍 芒 果 茶 一 杯 ; 七 月 份 生 日 的 話 , 更 可 獲 贈
一 磅 鮮 果 蛋 糕 一 個 , 以 四 位 成 人 計 算 , 每 次 最 多 送 三 個 蛋
糕 。 新 世 界 萬 麗 新 推 的 日 式 海 鮮 自 助 餐 , 備 海 膽 、 翡 翠
螺 、 皇 帝 蟹 等 多 款 海 鮮 , 圖 為 麵 豉 醬 炒 蟶 子 。

原 價 : 週 一 至 四   成 人 $278 小 童 $168
週 五 至 日 、 假 期 及 前 夕
成 人 $298 小 童 $188
查 詢 : 27346690
截 止 日 : 七 月 底

男爵府

魚魚淨係鐘意流質食物 ! 我只指淨係水質食物 !

夠時間開工 !

伯爵府

試野, 唔駛理我

王國長老

月餅勳章 王國長老

hi hi

大宅

小慧 寫道:
hi hi

伯爵府

ceci,

點解我硬係post唔到相既 ?-( ?-( ?-( ?-(

侯爵府

都知你會睇唔到我呢個post架啦, 不過.....如果魚魚係咁, 係咪唔係幾好呢?!

emileleung 寫道:
魚魚淨係鐘意流質食物 ! 我只指淨係水質食物 !

夠時間開工 !

侯爵府

[size=large]小慧, 你可以開msn嗎?

男爵府

伯爵府

call佢啦
minimon 寫道:
[size=large]小慧, 你可以開msn嗎?

伯爵府

emile,

Hi ...Hi... 好待無見呀?

鐘意流質食物???不過,都好紅紅白白wow! 都好似好健康活潑呀!無所謂la!

男爵府

emileleung 寫道:
琴日我隻衷貓跳樓 ! 幾驚佢唔知走左去邊 ! 仲係格離間話比我知先知道佢跳樓 ! 今朝見佢隻腳吉吉吓 ! 都唔知要唔要帶佢 see dr.

王國長老

月餅勳章 王國長老

點解你地唔比意見人喎 :-(

張太,你走左未呀?? 你間豪宅個廳,房油乜色o架??

伯爵府

ceci,

我老公今個月生日呀!再加上我id no. 有7字呀!

不過,老公唔like buffet. :-(
ceci愛大咪 寫道:

新 世 界 萬 麗 酒 店 日 式 海 鮮 自 助 晚 餐 , 只 要 身 份 證 號 碼 有
七 字 , 又 或 持 七 月 份 的 電 影 票 尾 , 全 可 享 七 五 折 , 出 示 票
尾 者 還 多 送 冰 凍 芒 果 茶 一 杯 ; 七 月 份 生 日 的 話 , 更 可 獲 贈
一 磅 鮮 果 蛋 糕 一 個 , 以 四 位 成 人 計 算 , 每 次 最 多 送 三 個 蛋
糕 。 新 世 界 萬 麗 新 推 的 日 式 海 鮮 自 助 餐 , 備 海 膽 、 翡 翠
螺 、 皇 帝 蟹 等 多 款 海 鮮 , 圖 為 麵 豉 醬 炒 蟶 子 。

原 價 : 週 一 至 四   成 人 $278 小 童 $168
週 五 至 日 、 假 期 及 前 夕
成 人 $298 小 童 $188
查 詢 : 27346690
截 止 日 : 七 月 底

侯爵府

dino
你係邊 up-load

happydino 寫道:
ceci,

點解我硬係post唔到相既 ?-( ?-( ?-( ?-(

侯爵府

我好多 fd 今個月生日呀, 佢地好 like 食 buffet, 我破緊產啦 :-( :-( :-(

ew911 寫道:
ceci,

我老公今個月生日呀!再加上我id no. 有7字呀!

不過,老公唔like buffet. :-(

侯爵府

小慧
我見 mon, 米, dino 都有俾意見, 所以你唔好咁講, 至於我....我都無搬過屋, 又無裝修過, 俾唔到意見喎

小慧 寫道:
點解你地唔比意見人喎 :-(

張太,你走左未呀?? 你間豪宅個廳,房油乜色o架??

伯爵府

我見你post到dino囡張"dino碧咸", 我咪試下係"onfinite"度upload lor, 但都係失敗 [quote]
ceci愛大咪 寫道:

dino
你係邊 up-load

首頁

尾頁

跳至