自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

引用:應該會再出現,下次見到好好地運用你部ipho

原帖由 chingmon 於 13-01-22 發表
應該會再出現,下次見到好好地運用你部iphone,有相有真相,什麼都不用說。

...
我老公話我點解唔影低巨,個刻我有機會影,但我無甘做

別墅

引用:要睇樓主同朋友交情有幾深,+如果係好好朋友

原帖由 kck811 於 13-01-22 發表
要睇樓主同朋友交情有幾深, 如果係好好朋友
言語間應該都知朋友婚姻有無問題,
如果朋友明知啞忍, 就無謂督 ...
我今朝試探左我個朋友,巨好似都覺得個老公有問題,試過問個老公,個老公死口唔認

別墅

回覆:carmen2013 的帖子

要講,妳覺得唔講妳個心舒服嗎?

別墅

引用:+本帖最後由+moonychan+於+13-1-22+10:34+

原帖由 moonychan 於 13-01-22 發表

真係好難做~ 唔見好過見.....
系呀!點解會比我睇倒架,偷食又唔行遠D,係番自己屋邨度真系過份

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:睇到D唔應該見倒既野

唔講!一家唔知一家事!你唔知你講後的後果

別墅

引用:要講,妳覺得唔講妳個心舒服嗎?

原帖由 popeyechu 於 13-01-22 發表
要講,妳覺得唔講妳個心舒服嗎?
好唔舒服呀!

男爵府

回覆 kck811 的帖子

我有朋友佢話俾我聽佢男朋友一腳踏兩船
我都叫我朋友分手, 佢都唔肯, 重疏遠左添....

而家人地結埋婚, 感情既野人人處理手法都唔同, 如果唔係好熟, 重要係交心果種,都係唔好講.

男爵府

回覆 carmen2013 的帖子

提過就算, 以後既野等佢地自己處理...

大宅

畀面勳章

我會講, 但用神秘人名議講, 吾會自己同佢講.

伯爵府

出張$3X元的電話卡,用信息一五一十SEND俾朋友知,
又講着,朋友又不會尷尬。

大宅

好奇怪,呢個問題我問過男人女人,男人大部份都講,亦簡單好多,佢地從理性出發,覺得做好朋友本份,結果佢地控制唔到,唔使諗咁多。
而女人多數唔講,從感性出發,諗好多過程結果,會唔會牽連到自己,會唔會令到人難受.......

我講返我立場,我會講,但用關心支持態度,希望佢地傾下,挽救呢段婚姻,同個朋友講佢做咩決定都支持佢,什至疏遠我呢個朋友,只要佢開心就可以了

子爵府

其實以女人第六感應該知、不應掀人瘡疤、如關心她、可以倾下等她自己講

大宅

一定講!我只係講事實。

侯爵府

引用:Quote:原帖由+chingmon+於+13-01-22+發表應

原帖由 carmen2013 於 13-01-22 發表
我老公話我點解唔影低巨,個刻我有機會影,但我無甘做
想請問一下,當時佢哋有咩舉動令你肯定係有問題? thanks thanks

侯爵府

如果真係好好朋友,我會講!

如果最後發現原來佢係一早知,
咁我會同佢講,佢ok就可以,我唔會再過問,只係擔心佢俾人呃.
有咩事可以搵我~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

no, 唔講. 一家唔知一家事. 費事講多錯多.

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 hashtag影視迷勳章

比我唔會講, 因我成日覺得有d野係遲早會知的....

首頁

尾頁

跳至