親子旅遊

跳至

首頁
12345...22

尾頁

男爵府

去過好多好多次, 次次都住5星級, 今次要試下平玩沙巴, 我哋2家人一齊去, 佢2大2小, 我2大1小, 機票airasia本來$927一個人, 點知夜晚買完, 佢第二日開始有早機賣, 即打去轉早機, 每人比多$280, 所以機票每人$1207包行李坐位, 其實唔選坐位平$40, 不過我想坐前d落機過關快好多, 酒店hotel 63, $350/night, $1400全程, 一句講哂平靚正方便, 下次必住, 我哋一家3口機票連酒店$5021, 食玩交通用咗1200馬幣=3千港紙, 買阿仔玩具公仔食物手信用咗200馬幣=500, 5日總洗費$8600, 4晚都食海鮮, 大茄來蟹好抵食, 我哋超鐘意食海鮮所以晚晚都叫6隻, 蒸魚, 奶油蝦, 晚飯完例必富源食多士, 馮業喇沙, 怡豐牛什米, 估記肉骨茶, 5星海南雞, 晚晚食榴槤, 第一天去動物園, 跟住3日都出島, 我哋目的係比小朋友swim, 星期日朝早去咗sunday market, 好多平嘢賣, 買手信好地方, 2蚊一把布扇好涼, 仲有好多記念品, 所以點解沙巴大人細路啱去呢, 就係太方便, 食嘢又啱, 上山下水乜都有, 未去過既都快快去返次, 雖然整個海底地方環境巳經不能同20年前去時相比, 但都好過香港好多倍, 我仔一坐飛機巳問下年又嚟唔嚟呀, 我話一定嚟

男爵府

我4月去, 多謝你的資料, 好抵玩呀

不過我BOOK HOTEL 63要馬幣180/NIGHT, 約HK$470, 你係邊度訂? 好平喎

大宅

回覆:平遊沙巴返來啦

你好!請問你是在那book hotel 63?我找到的都要4百幾一晚,3百幾真的很平!

禁止訪問

環保接龍勳章

男爵府

新手蝦米 發表於 13-1-22 12:25
我4月去, 多謝你的資料, 好抵玩呀

不過我BOOK HOTEL 63要馬幣180/NIGHT, 約HK$470, 你係邊度訂? 好平喎:h ...
我成年前巳訂機票, 所以我一路睇住hotel63網頁幾時特價, 係舊年9月時佢就特價140nett一晚, 當時rate係2.48, 所以我信用咭找數港幣$1388.8, 要平一定要付出代價--就係成日睇實幾時做特價

aurora10   學到嘢  發表於 13-1-25 16:27
新手蝦米    發表於 13-1-22 15:04

男爵府

喵喵喵 發表於 13-1-22 13:13
有網友話hotel63個冷氣吹住個頭好唔舒服,又無得調校,究竟係唔係?因我黎緊想book呢間。 ...

可能每個房唔同掛, 我同朋友都冇咁既情況, 仲瞓得好舒服, 佢沖涼嗰度最好, 出完島全係沙, 掉哂d嘢入去, 一路沖涼一路沖物品, 連阿仔都可以一齊沖, 正, 下面比張酒店相你睇下

男爵府

多謝分享.叻叻精明眼

男爵府

引用:有網友話hotel63個冷氣吹住個頭好唔舒服,

原帖由 喵喵喵 於 13-01-22 發表
有網友話hotel63個冷氣吹住個頭好唔舒服,又無得調校,究竟係唔係?因我黎緊想book呢間。 ...
👍

男爵府

引用:有網友話hotel63個冷氣吹住個頭好唔舒服,

原帖由 喵喵喵 於 13-01-22 發表
👍

大宅

我book左LE MERIDIEN,請問你知唔知呢間好唔好呀?

iamlazy  好, 又近商場, 海邊, 仲有超市, 食海鮮行10-15分鐘  發表於 13-1-24 13:26

男爵府

sickbanana 發表於 13-1-22 13:32
👍

冷氣係個喼上面頂部, 點會吹到張床

王國會長

王國會長

lcy1998430 發表於 13-1-22 13:33
我book左LE MERIDIEN,請問你知唔知呢間好唔好呀?
五星, 地點又方便

男爵府

lcy1998430 發表於 13-1-22 13:33

sorry呀, 我咁多次都係住tanjung aru, 今次都係第一次試下63, 但我經常由63行去waterfront, 每次必經LE MERIDIEN, 外型都唔錯, 裏面應該靚仔, 但如果成日都出島玩就好似麻麻就腳, 要坐車, 回程碼頭又成日冇的士, tanjung aru有碼頭, 63近碼頭可以行路, 我成日要出島所以唔會選中間既酒店

iamlazy  我果時BOOK TOUR 係有車接送架  發表於 13-1-24 13:27

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

多謝介紹,想問適合一歲b嗎?會有bb床?
Thx

禁止訪問

環保接龍勳章

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

多謝樓主既資料及分享呀. 我地個細路已經大, 學校請唔到假, 唔可以好似你咁平日去咁平, 要等到大時大節先去得, 咁已經同你差一大截budget.

大宅

引用:我book左LE+MERIDIEN,請問你知唔知呢間好唔

原帖由 lcy1998430 於 13-01-22 發表
我住過海景房,個景好美,房中已看到日落!

lcy1998430  巧靚呀   發表於 13-1-22 22:25

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+喵喵喵+於+13-01-22+發表有網

原帖由 sickbanana 於 13-01-22 發表
👍
這間是standard還是superior?

大宅

SumSumBB 發表於 13-1-22 17:54
這間是standard還是superior?

好像叫DELUX 海景房!

首頁
12345...22

尾頁

跳至