親子旅遊

跳至

首頁
12345...22

尾頁

禁止訪問

回覆:平遊沙巴返來啦

大宅

回覆:平遊沙巴返來啦

樓主,請問兩大兩小夠住嗎?我見63有family room for 四人,但貴好多!小朋友要吾要加錢呢?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

可唔可以講多少少出島有咩玩?幾日都係同一個島?點book船?thanks

大宅

回覆 noproblemom 的帖子

我上年5月見Airasia做特價,3個人機票$4900連稅同行李20KG,4月4號出發,學校假期都算低玩啦,你留意下Airasia啦,不過要等成年囉

男爵府

我都剛訂左AIR ASIA既特價機票,再於AGODA BOOK左HOTEL 63, 兩公婆4日3夜包哂行李(買左15KG同比左錢劃位),今年9月出發,兩個人共$4471,真係平到我,我早兩個星期去BANGKOK三日兩夜都$3300

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

sickbanana 發表於 13-1-22 13:31
👍
sickbanana,

請問你bookHotel sixty3的房是super standard還是superior?

男爵府

noproblemom 發表於 13-1-22 16:42
多謝樓主既資料及分享呀. 我地個細路已經大, 學校請唔到假, 唔可以好似你咁平日去咁平, 要等到大時大節先去 ...

你去facebook like 咗airasia, 以後佢有promo都會睇到, 暑假一定可以平去, 我年年暑假都成家十幾廿人一齊去, 個個機票都係一千樓下, 不過真係要一年前既半夜起身book

男爵府

rubymickey 發表於 13-1-22 21:56
沙巴有咩玩架?

上山下海自然生態乜都有, 你想玩乜?

男爵府

EWSL 發表於 13-1-22 22:15
樓主,請問兩大兩小夠住嗎?我見63有family room for 四人,但貴好多!小朋友要吾要加錢呢?

...

我今次同行朋友都2大2小, 唔駛加錢, 日用品風筒水都有供應, 張床咁大, 唔要求高都夠住, 不過其實我上次特價時4人房都係170馬幣, 不過我諗住平得就平所以book 140嗰d算數

男爵府

lcy1998430 發表於 13-1-22 22:31
回覆 noproblemom 的帖子

我上年5月見Airasia做特價,3個人機票$4900連稅同行李20KG,4月4號出發,學校假 ...

抵啦, 等一年有乜所謂, 反正我每年特價都會book, 佢特價時假期都會平, 所以一年可以去2次以上

男爵府

SumSumBB 發表於 13-1-23 06:22
sickbanana,

請問你bookHotel sixty3的房是super standard還是superior?

最平嗰隻super standard

男爵府

Lqueenie 發表於 13-1-22 22:18
可唔可以講多少少出島有咩玩?幾日都係同一個島?點book船?thanks

出島目的只係比小朋友玩沙游泳, 如果去sapi就會有大lizard睇, 我哋仲執d人哋食完食物餵佢哋, 想影相, sapi一落橋左邊有好多大樹, 我哋係嗰度落腳, 玩沙唔會哂傷小朋友, 落雨都唔會淋到, 你都會見到好多好多細路bb去呢度, 另外嗰2個細島都差不多咁玩, 不過冇lizard, 我每日出唔同, 都係覺得sapi好d, 我住hotel63就一出門口向左行直去過埋馬路見到間7-11既左手邊就係碼頭, 有個買飛既地方, 第二個counter最多人買, 公司名叫beach gem, 原因佢最平, 只計船飛錢, 稅錢佢包埋, 同埋最多人最多船唔駛等人齊除時上船, 上到島要再比每個大人十元島費就得

男爵府

回覆 ILMAMA 的帖子

這間係Deluxe sea view ?還是Classic sea view ?幾錢一晚,附近多唔多嘢食?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:去過好多好多次,+次次都住5星級,+今次要試

原帖由 sickbanana 於 13-01-22 發表
去過好多好多次, 次次都住5星級, 今次要試下平玩沙巴, 我哋2家人一齊去, 佢2大2小, 我2大1小, 機票airasia ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:lcy1998430+發表於+13-1-22+22:31+回

原帖由 sickbanana 於 13-01-23 發表
抵啦, 等一年有乜所謂, 反正我每年特價都會book, 佢特價時假期都會平, 所以一年可以去2次以上 ...
Agree agree , I love Sabah too

大宅

引用:回覆+ILMAMA+的帖子 這間係Deluxe+sea+vie

原帖由 amon28 於 13-01-23 發表

這間係Deluxe sea view ?還是Classic sea view ?幾錢一晚,附近多唔多嘢食? ...
好似是deluxe sea view。附近有大商場,有野食,買電話卡,唱錢方便!對面是Waterfront,都有野食。

大宅

引用:回覆+ILMAMA+的帖子 這間係Deluxe+sea+vie

原帖由 amon28 於 13-01-23 發表

這間係Deluxe sea view ?還是Classic sea view ?幾錢一晚,附近多唔多嘢食? ...
我在Hotel.com book,不包早餐,2012年暑假住,800幾港幣末包稅。房很大,床大,62大2小夠睡

大宅

引用:Quote:原帖由+amon28+於+13-01-23+發表回覆

原帖由 ILMAMA 於 13-01-23 發表
我在Hotel.com book,不包早餐,2012年暑假住,800幾港幣末包稅。房很大,床大,62大2小夠睡

...
打錯了,是2大2小

大宅

大lizard 係島邊度會易d見到?

侯爵府

請問︰附近有夜市嗎?

首頁
12345...22

尾頁

跳至