論盡家傭

跳至

首頁
12345...8

尾頁

侯爵府

回覆:柏架山莊 的帖子

係呀 判完只 post la

別墅

回覆 柏架山莊 的帖子

係!收到!等佢判左我先post相啦!

複式洋房

回覆:kawaimrsyu 的帖子

太幫了,發張相好嗎?上週見到個印印不知道是不是,她說差唔多完約,謝謝

別墅

回覆 chennangang 的帖子

佢叫 Lihayati 呀!判左先post啦!等一日啦~

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+小荻媽咪+的帖子 以佢心態未失敗過來

原帖由 kawaimrsyu 於 13-01-27 發表
回覆 小荻媽咪 的帖子

以佢心態未失敗過來計佢一定會再偷!所以我特登叫我阿媽來比佢偷架!~聽日27/1判完我 ...
好~祝你順利

大宅

畀面勳章

回覆:HAHA~個工人偷錢,今日"捕"佢即刻報警拉左佢喇!

我想問如果佢死口吳認同乜都話吳知,係咪都拉吳到佢呢?對住呢d廢柴,真係勞心勞力

男爵府

你真係好犀利呀

大宅

判完上來告知佢下場係点, 仲有無得留低係HK, 会唔会黑名单以後無得再來港揾食, 不過佢地可以改名改年齡, 变身另一個人再來港都吹佢唔漲

珍珠宮

佢死定啦,差人睇住佢拎番d$出來攞樓主好勁,我又學到嘢雖然我印姐好好,但唔知下個點。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

呢次人贜並獲, 仲係police面前, 佢乜都可以話唔知, 賴比鬼咪都得. 但証據確在. 拉番警局等過堂, 等法官判. 應該判有罪留案底. 留咗案底, 坐完就由監獄處交比Immigration, 直接押上機掟番印尼/菲律賓.

禁止訪問

畀面勳章

別墅

回覆 happyfanny 的帖子

有案底一定會交由入境署blacklist佢架喇!因為刑事!都無得來香港揾食架喇!其他國家就唔知!我都有問過佢地改個個名換過個身份都得啦!?但原來唔得架,因為有打手指毛印!手指毛印呢世都無得改~haha所以佢地無機會lu~

別墅

回覆 小紅梅 的帖子

多謝讚賞!你就好啦有個好姐姐!

別墅

回覆 lily-of-valley 的帖子

無錯!僱用公司話我唔會再見到佢lu~如要坐監會坐完之後即刻押佢返去!

別墅

回覆 cbm 的帖子

佢起初都死口唔認架!蚊哂d褲袋出黎話無攞過!之後我同阿sir講佢入左廁所好耐,應該收喺廁所,之後阿sir叫佢去廁所攞返出來,阿sir叫佢乖乖地攞返出來,叫完佢一輪佢就指住洗手盤下面個櫃,之後我再話你囉返出來我就原諒你,佢就巢返出來咯~如果佢真係唔認搞佢唔掂就第二日點都炒左佢架喇!其實我無諗過佢唔認,只係諗點樣氹佢攞返d錢出來自己斷正!

子爵府

BK Milk勳章

大宅

畀10個勁你

伯爵府

大宅

畀面勳章

引用:回覆+cbm+的帖子 佢起初都死口唔認架!蚊哂

原帖由 kawaimrsyu 於 13-01-27 發表
回覆 cbm 的帖子

佢起初都死口唔認架!蚊哂d褲袋出黎話無攞過!之後我同阿sir講佢入左廁所好耐,應該收喺廁所 ...
你真係好勁,人贓並獲

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

比十個Like 妳。希望妳日後搵到好姐姐。

首頁
12345...8

尾頁

跳至