自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 wewe 的帖子

D脾氣都好臭吓, 一唔LIKE就黑面,

但每次都係C6氹返我, 佢話唔明點解24年來佢都無啱過喎

不過從最近阿女送比我既聖誕禮物佢應該明白, 是一塊木製既裝飾牌

寫住”QUEEN OF THE HOUSE”, 阿女話一見到就覺得一定要送比我喎

男爵府

回覆:與另一半, 你地係邊個就邊個多D架

平時互相遷就,鬧交時互不相讓

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

梗係老公就老婆架啦!!但自從睇完bk ma post 嘅"夫妻相處之道"後,有所頓悟,變得更加手到拿來

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

婚前婚後我就多d…生完b,佢就我多d

男爵府

感恩,老公乜都就我。

侯爵府

同妳一樣,我都好燥,又易爆

我短短一分鐘,可以由極平靜到爆晒

愈嚟愈冇記性

子爵府

回覆:與另一半, 你地係邊個就邊個多D架?

以前就我就佢多。呢家就佢就我多

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:小木偶媽咪 的帖子

Gimme five me too

男爵府

睇心情。。。。

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我唔駛佢就我,所以我都唔會就佢

水晶宮

ChinoB 發表於 13-1-28 02:07
同妳一樣,我都好燥,又易爆

我短短一分鐘,可以由極平靜到爆晒
me too, 短短一分鐘,可以由極平靜到爆晒

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

引用:我係極級燥底,+c6好就我,+多謝企既包容及忍

原帖由 wewe 於 13-01-27 發表
我係極級燥底, c6好就我, 多謝企既包容及忍耐才可維持快17年的婚姻
同你一樣

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆:wewe 的帖子

我覺得自己好就佢,因為佢極度奄尖腥悶,但相信佢唔會咁覺得…

Childhood is journey, not a race.

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我無咩脾氣,同老公結婚十一年無互片過!當然,老公亦好好脾氣,互相遷就!

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

人前當然要就下佢

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

珊瑚宮

相信佢就多啲,我只要做到尖奄管少啲就OK。

男爵府

老公就我多

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我老公好就我,佢係唯一一個可以包容到我性格+臭脾氣既男人

首頁

尾頁

跳至