懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:hkcat239 的帖子

尖沙咀無葵芳咁多人,Dr.張智,會睇得詳細好多我有咗8weeks 到 bb出世!都睇佢!起初由葵芳轉去尖沙咀好唔like,但發覺尖沙咀無咁多人,睇bb的時間長左!值得的!

子爵府

引用:Quote:原帖由+bbq_swing+於+13-01-29+發表

原帖由 Magan28 於 13-01-30 發表
葵芳都有得照結構,我都以為冇,前日打電話問了姑娘和double check 吓我booking,她説照結構儀器是一樣的! ...
係呀?可能我搞錯左,唔好意思,因為我平時係葵芳產檢,但佢要我出尖沙咀照

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Tiggerwan123 發表於 13-1-30 23:44
尖沙咀無葵芳咁多人,Dr.張智,會睇得詳細好多我有咗8weeks 到 bb出世!都睇佢!起初由葵芳轉去尖沙 ...
我由10週到依家27週都係尖沙咀睇, 但係黎緊因為老公關係想轉去葵芳睇... 聽你咁講我有d想返尖沙咀......

平時喺尖沙咀都係睇10-15分鐘到.. 唔係話好長時間 (可能我問題又唔多gwa).. 如果再短d.. 咁咪即係5分鐘出返黎....

珍珠宮

大宅

引用:Quote:Tiggerwan123+發表於+13-1-30+23:44+

原帖由 puilam714 於 13-01-30 發表
我由10週到依家27週都係尖沙咀睇, 但係黎緊因為老公關係想轉去葵芳睇... 聽你咁講我有d想返尖沙咀...... :t ...
其实我葵芳同尖沙咀都睇过1次,我就覚得Dr Cheung 睇既時間差唔多!尖沙咀地方係大D,但就好多b6中介仲同姑娘好friend!

等待....

大宅

引用:Quote:原帖由+Magan28+於+13-01-30+發表葵

原帖由 bbq_swing 於 13-01-30 發表
係呀?可能我搞錯左,唔好意思,因為我平時係葵芳產檢,但佢要我出尖沙咀照

...
唔緊要之前就係姑娘話我知只係TST可以照,所以我上黎問一問!你搵Dr Cheung開刀?其实預几$左右?

等待....

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+bbq_swing+於+13-01-30+發表

原帖由 hkcat239 於 13-01-31 發表
唔緊要之前就係姑娘話我知只係TST可以照,所以我上黎問一問!你搵Dr Cheung開刀?其实預几$左右?

...
我朋友問過,香港人,5萬左右

子爵府

引用:Quote:原帖由+bbq_swing+於+13-01-30+發表

原帖由 hkcat239 於 13-01-31 發表

...
我早一星期問過佢5萬搞掂,而且而家仲有床位,叫我地預早通知佢,仲有位開刀,不過我係政府生,佢都唔會唔理你

首頁

尾頁

跳至