論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

呢間超級黑店, WARRANTY........AGENCY...
我同佢請左個菲律賓姐姐, 第一日入屋已經不停唔閂水喉, 不唔閂門上樓上做野, 我返左入屋同個仔搞完一大輪上樓見到佢, 佢先知我回來了, 又唔閂門坎左去,同AGENCY講又唔理, 又唔做野只係掛住講電話, 比我捉到講句SORRY就算再傾...話佢一句就走開自言自語鬧我, 問佢你講野佢又話唔係, 我真係見到好多次, 我另一個工人都見到, 佢真係傻, 同AGENCY講又唔理, 7度著件短袖衫係花園洗地, 同AGENCY講又唔理. 最尾佢無端端離家出走返左AGENCY.
AGENCY拖左幾日都唔覆, 個個鄧太寸到爆無禮貌,咀:;pppp: :;pppp:

別墅

回覆:phoebe1214 的帖子

咁可以換人嗎?

別墅

好媽媽勳章

叫我再比一次服務費就有得換,起初係講包換。你話係咪黑店,仲有永遠都搵唔到人,小姐聽電話會講我會同老闆娘講覆你。其實就等我自己解決唔係就算數。不過放左個佢唔認既裝修師傅入屋(男人)入屋,唔通知我,等我返黎嚇一跳就真嬲,叫等點比佢湊仔先,個老闆娘仲話呢個工人何其好,佢簡一定放心。

個位媽媽真係請工人唔好請之前唔完約。即使個agency講到佢識飛都無用。。

首頁

尾頁

跳至