自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Re: 想問各位同99的關係?

congratulations !!!

[quote]
黎太 寫道:
我同99的關係好到無人信, 人
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

現時放暑假,我奶奶嚟咗我屋企住,宜家沒有什麼問題,但驚暑假後佢唔走,[size=x-large]死呢,點算

水晶宮

LittlePrincess,

呢個問題好嚴重,唔可以俾佢住得太舒服,你亦都唔好太遷就,如果到時佢唔走,你就....唉....易請難送啊

大宅

littleprincess,

恕我忍唔住要講: 你個大頭相好過癮啊! 是否真係baby跳舞?

大宅

唔好意思! 我講錯咗, 應該係sandylaw你個大頭相好過癮!

黎太 寫道:
littleprincess,

恕我忍唔住要講: 你個大頭相好過癮啊! 是否真係baby跳舞?

水晶宮

緊係唔係真BB啦,邊有BB可以跳得咁勁啊

子爵府

奶奶好錫我!
錫我仲好過我阿媽鍚我!

我同奶奶一齊住!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

男爵府

淡如水呀 ...返去食飯就真係齋食...同埋照顧個囡食飯...而傾計其他通通免問...好在吾係一齊住jet..如果吾係實死得呀

複式洋房

我99,成日講是非,總之係人都淨係講人地d衰野,聲大大,在地下講野七樓都聽到....總之喺佢把口出既就無好野,但一見到當事人就笑晒口咁扮friend,問人呢樣嗰樣,然後將人地私生活周圉唱,但醜化成件事,當中每句都有粗口......
佢好怕佢個仔,成日等我老公行開左同我up 3 up 4,想用我把口同我老公講佢想講嘅野,好老土!(因為內容極無聊)
我大肚時同我老公個大女講"佢有左関你老豆咩事!"
還有太多太多....
所以我勁唔想見到佢,好憎佢! :tongue: :tongue:

男爵府

火星人

我都同你一樣...勁唔想見到佢...好唔喜歡6299一家...由其d叔仔...個個不知所謂...返親去食飯就嘈嘈閉...煩死人呀...6299仲同我個囡關係好疏離...鬼咩..邊個叫62一早話"孫..我玩下就得..湊就米攪"..嘩..咩人黎架..點做人爺爺呀...99仲衰...又怕d仔...又多多野講...諸多事實...討厭 :tongue:

別墅

我99對我都幾好 可能因為唔一齊住
每次同我老公返去 佢都會煮我鐘意既野比我食
而且我從來冇講過我鐘意食乜野 都系佢自己留意既
但佢對佢大仔個老婆就比較差 因為佢地一齊住既
反而62對我就比較差 每次見面都唔會同我講野既
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

別墅

你同99撐到咁〝行〞,
咁你老公點呀?
會唔會因為咁而同你老公鬧交呀?

446948 寫道:
我同奶奶住, 我勁唔妥佢, 連其他新抱都唔妥佢, 咁你地知佢乜人啦~ 佢表面對我冇嘢, 可以話算對我幾好, 但係我真係好憎佢, 我依家每個星期六都會湊女返去, 但係我會閂埋房門唔比佢見, 唔比佢抱, 最多只係會比佢望下咁大把架咋~ 佢亦都唔敢我冇許可既情況下搞我個女, 我一有唔鍾意既話我會開口鬧佢架~ 我唔會俾面佢架~

因為佢講過兩句令我一世都唔會舒服既嘢囉~
1. 我未同佢個仔結婚, 但係佢就幫個女湊緊個bb既時候, 佢次次齊人食飯都會講叫我"有本事搵到人湊先好生仔", 你咁講即係我老公冇本事, 而佢個女就有本事咁話啦~
2. 我第一年結婚, 佢女婿問我地第一年諗住要派幾時利是, 我未答佢即搶答話"佢地邊有錢派利是吖", 嘩~~ 激到我死呀~

別墅

總之千萬唔好同99住呀!
以前未有BB同99關係好好架!
生咗BB佢搬咗嚟一齊住湊BB,
關係就急速惡化,
最後終於頂唔順叫佢搬返出去自己屋企,
情願辛苦D每日帶BB出去比佢湊,
好過搞到我同老日成日鬧交!
不過依家關係都唔會再可以好似以前咁好!
我亦更加唔想比BB佢湊,
不過我老公想佢湊,所以冇辦法! :-(

男爵府

99 同佢成家 :evil: 諗起佢地都一把火 , 由我同老公結婚個日起我簡直就係佢地的提款機... 而我老公就係99 同佢成家的搖控器... 所以近幾年我都盡量小去99屋企度, 就算做節都一於小去, 就算去都一於小理佢地.

子爵府

係呀, 千祈唔好一齊住呀, 相見好同住難
所以我結婚哥陣我老公話要同62 99住我死都唔制, 我話你要同62 99住你唔好同我結婚, 我唔會同佢地一齊住架, 因為我聽

男爵府

畀面勳章

不過我好多朋友都唔妥99,我唔妥佢既嘢實在太多啦,有時我都會同我老公為咗佢而鬧交,所以有時我會諗係咪結婚前,佢俾我睇既係假象,而婚後係咪想話我知佢身份唔同,要我當佢係(慈禧太后)咁對佢,但我好肯定咁講句,佢發緊夢,我媽咪我都未咁對佢,佢憑什麼呀>

男爵府

子爵府

我同99

大宅

一般啦! 好似D好耐吾見既朋友o甘, 客客氣氣o甘啦! :-|

大宅

好耐都唔見一次既朋友咁囉,見到面都冇乜野講。

首頁

尾頁

跳至