自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

剛剛收到星x銀行信,通知在4月頭信用卡年費豁免終止,理由係近來市場狀況改變...好恐怖,即係每年白金主咭要$1500,附屬$750各位JM還會用嗎?

wlhbee  渣打都有信,話要兩個月簽夠4K先免下年年費!  發表於 13-2-5 08:47
funma1319  不會用  發表於 13-2-4 19:22

大宅

回覆:驚嚇...compaxx visa 年費豁免終止

唔使諗,即cut

calculator  對  發表於 13-2-5 14:22

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:剛剛收到星x銀行信,通知在4月頭信用卡年費

原帖由 Doriscow 於 13-02-04 發表
剛剛收到星x銀行信,通知在4月頭信用卡年費豁免終止,理由係近來市場狀況改變...好恐怖,即係每年白金主咭 ...
當年申請講明永久免年費,如要收錢叫佢食自己啦,大把選擇駛乜用佢

180  咪係..  發表於 13-2-5 11:17
arleung    發表於 13-2-5 09:35
wcpcelia  agree  發表於 13-2-4 19:32

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我估可以每年續。。好似滙豐

別墅

可以waive

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

收年費咪唔用,有幾驚

複式洋房

引用:我估可以每年續。。好似滙豐

原帖由 衰婆 於 13-02-04 發表
我估可以每年續。。好似滙豐
佢地呢期好似玩認真,寫到明在生效日期後保留或繼續使用,即表示你同意,此修訂具約束力,暗示到時冇得抝

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Doriscow 的帖子

即cut.!年費1500,我用佢張咭1年都唔知有無慳到呢個數

wingl410  咪係LAW, 雖則我主要用佢, 但一年都真係慳唔到$1500啦  發表於 13-2-5 13:51

禁止訪問

子爵府

唔係好信,你打去免佢應該唔會拒絕,不過好似有JM話齋,要年年打去續

珍珠宮

虎到金來勳章

佢唔免年費,咪cut咗佢囉,市場上鬼咁多比你揀,唔駛驚喎。

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

唔用囉, 冇問題喎~

961123    發表於 13-2-5 06:03

大宅

佢寫佢:「若你不接納上述修訂,請於生效日前按COMPASS信用卡使用條款及細則所戴的終止信用卡權利終止你的信用卡。」

即係叫你唔滿意咪唔好用攞:;pppp:

教養孩童,使他走當行的路,就是到老他也不偏離。
─ 箴 22:6

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

下…………咁屎緊,好多乜費物費用佢比錢。請問樓主,係一封信定係月結單寫到明?

我要努力

公爵府

咁巴閉即cut唔使諗,第時求你都唔好用,又唔係得佢一張咭:;pppp:

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Cut得

侯爵府

我幫我細佬交3卡數,供緊I phone,即係焗俾

複式洋房

引用:下…………咁屎緊,好多乜費物費用佢比錢。

原帖由 lai88 於 13-02-04 發表
下…………咁屎緊,好多乜費物費用佢比錢。請問樓主,係一封信定係月結單寫到明?

...
係獨立一封通知信黎架

男爵府

嘩,多謝報料!我成日都好遲拆啲銀行信,而家要留意下先。我有張 platinum 架,找埋呢期咭數即 cut 先得!

複式洋房

引用:我幫我細佬交3卡數,供緊I+phone,即係焗俾

原帖由 1仔1女 於 13-02-04 發表
我幫我細佬交3卡數,供緊I phone,即係焗俾
你收到未?

首頁
12345...6

尾頁

跳至