2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB 頸皮3.7MM, 醫生SERIOUSLY TELL ME見意如下
1. 驗埋血等機會好高既REPORT(已做 ) 之後再DECIDE OPTION 2,3,4
2. 驗血CHECK 3PAIR 染色體 ($8000-9000) 99% 準
3. 抽胎水 , 1/200 DANGER, ($5000-6000) 100% 準
4. 抽"YUNG" HAIR, 1/100 DANGER, ($5000-6000) 100% 準

I Don't how to do? Worry and feel grey............I want to cry......

複式洋房

多謝大家支持! 我真係訓唔好。成晚諗住。
日頭起法國個醫生話bb 好活躍,好健康
跟住佢安排我到尖咀驗oscar,因為法國原來冇得照。
去到個女醫生一路照一路話好厚,次數就神色形重叫我同老公出去。
解釋四個plan.
大家可以話我個邊度有得做nifty.我好擔心。
星期三有oscar result.

複式洋房

oscar result........all fail
1/2 機會
what can i do.......

複式洋房

多謝各位媽媽既意見。我同bb 會努力。
已經book左下星期四情人節做絨毛測試。係13w,唔知有冇問題。希望最後冇事。
今日起公司喊到停唔到。你地既支持都幾重要,多謝。

複式洋房

回覆 aishibutani 的帖子

to aishibutani:你搵醫生睇下適合定唔適合,我都未知架。
廣華姑娘好好,我打電話去同fax report佢就幫我約到下星期,
佢都話要睇下我做唔做到絨毛。
我覺得政府仲好過私家,我個report私家醫生已經知,但call都冇一個,冇叫我提早覆診。
我依家都唔諗咁多,我地要對bb 有信心,邱有呢道好多好媽媽支持我地。
我信應該冇事,check 左先啦。好同唔好都要面對。
我同老公知個日,我地兩個相擁而喊,不過都未知有冇事,太sad and worry對bb 都唔好,
大家一起加油。

複式洋房

多謝各位媽媽既鼓勵,我而家已經冇喊,努力咁面對,
等個天既安排,
我真係好感動,我1月中知道有左先上黎bb kingdom,
大家知道我有事都給與我不停的支持同鼓勵,
我每日見到你地既留言都覺得bb 一定冇事,心情好多了
起呢件事連我家姐都話好大機會有事,叫我諗住點…………
總之多謝大家,希望下星期報喜。。
祝大家新年快樂

複式洋房

回覆 Jess_L 的帖子

你可以send email 問下劉子健醫生,我冇幫襯,但send email 問佢,佢好老實話我bb 頸皮厚,nifty未必check到全部野,
佢都健議我做100%既入侵性測試,
我覺得個醫生好pro,唔會叫我一定去做佢地nifty.

Jess_L  唔該晒, 希望我地既BB都冇事, 健健康康啦  發表於 13-2-9 18:10

複式洋房

回覆 wendynbb 的帖子

BB 應該有問題. 今朝醫院打黎話有問題.
我下午去醫院傾可以點做 ....真係頂唔住....
可能好快要離開8月BB會.......

複式洋房

回覆 aishibutani 的帖子

今日醫生叫左我同老公去講清楚,係唐bb.叫我地落左佢。約左星期四入院同bb講再見。來也匆匆,去也匆匆。

首頁

尾頁

跳至