在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請工人~~~

請工人,邊間僱傭公司好
請,印印,泰泰,賓賓邊個好呢
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

子爵府

Re: 請工人~~~

有冇好介紹呢
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

別墅

Hi BB 仔媽咪 .
你個仔是否而家開始頑皮, 周圍攪攪震 , 所以要請工人湊佢呢 ? 嘻嘻 ~~
我仔仔同我好有緣架 ~ 點解 ??? 係因為我同佢都係同月同日生日:party:呀 ! 不是特登開刀 , 而係真的順產呀 ! 我買六合彩都未種過 , 竟然生仔就可以一齊慶祝生日呀 ! 哈哈 ~~~ :-D :-)

大宅

我自己就係請印印

力力豬豬......惡仔一名∼

子爵府

Eugene 寫道:
Hi BB 仔媽咪 .
你個仔是否而家開始頑皮, 周圍攪攪震 , 所以要請工人湊佢呢 ? 嘻嘻 ~~
Eugene hi
皇帝仔,周圍攪攪震,但好醒目知我發火佢就,唔再頑皮

子爵府

joe
hi
印印純都好過古惑,但我怕教到我火起
如果菲菲未來過香港,會好d嗎,
想請個未來過香港,等佢冇咁古惑
因為我懶囉,唔想做家務

別墅

Hi bb 仔媽咪 ~
luibaby 講得好o岩 , 菲菲真的好古惑 , 印印純到笨 , 我以前有個同事佢請左個未來過 hk 既菲菲 , 初時真的好好, 但當佢放假時結識到其他既 friend 時, 佢就會變到好古惑, 佢仲悉樓我個同事加人工 . 我同事吾肯, 於是個菲菲就靜雞雞打or必佢個女, 有次我同事同女女bath 時, 見到佢身上有幾處瘀左, 於是佢老公裝左部攝影機偷拍平時菲菲的湊女壯況 , 後來最後要到差館 . 印印真係好 d , 我老公個朋友個印印好好 , 所以要睇下你既眼光啦 ~
我仔仔同我好有緣架 ~ 點解 ??? 係因為我同佢都係同月同日生日:party:呀 ! 不是特登開刀 , 而係真的順產呀 ! 我買六合彩都未種過 , 竟然生仔就可以一齊慶祝生日呀 ! 哈哈 ~~~ :-D :-)

別墅

我都打算請個印印幫手做家務
BB仔媽咪,你都是住粉嶺嗎?

男爵府

好媽媽勳章

B仔媽:
你想請工人呀~~我有個朋友識人~~你MSN我呀~~

子爵府

Eugene
thx我請時會講冇假放,補錢俾佢
費事佢學壞,我都怕皇帝仔會俾打打
未請都有d頭痛

子爵府

町町
我明晚msn你啦,我現在不在家thxn~

大宅

我都請左工人,係印印。之前都聽講印印純過賓賓。
之前請左個未來過香港既印印,剛剛20歲,睇樣好似好乖,點知來香港既前3日,發現有梅毒,個樣仲瘦左好多。所以唯有再申請換人,以家申請呢個,之前係香港做左7年,返去又個2年,我都驚佢會「尖」,但真係趕住要人用。唉.... :-(

首頁

尾頁

跳至