2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

冬日勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章

I am week 22+, but just 34.5inch 肚圍, 4-5 kg heavier.

別墅

引用:我20weeks+多d, 重左5-7磅,肚圍32度 +

原帖由 Teresabubu 於 13-02-15 發表
我20weeks 多d,
重左5-7磅,肚圍32度
你都控制得好好喎!

別墅

引用:I+am+week+22+,+but+just+34.5inch+肚圍,+4

原帖由 chanyvonne 於 13-02-17 發表
I am week 22+, but just 34.5inch 肚圍, 4-5 kg heavier.
我同你差唔多, 22w + 34.5 inch but I gain weight 17lbs.... so poor.... 難道我特别吸收!

別墅

我21week , 32吋~

大宅

回覆:我想問吓你地依家肚圍有幾多呀?

我21+依家38"肚圍,未冇bb前29",BB係中碼

別墅

引用:我21+依家38"肚圍,未冇bb前29",BB係中碼

原帖由 bbchu88 於 13-02-17 發表
我21+依家38"肚圍,未冇bb前29",BB係中碼
你點知阿b係中碼呀?依家都你得嗰一磅咗右!

大宅

引用:Quote:原帖由+bbchu88+於+13-02-17+發表我2

原帖由 cookie.shirley 於 13-02-18 發表
你點知阿b係中碼呀?依家都你得嗰一磅咗右!
照超聲波時醫生講嘅

大宅

回覆 hmkm 的帖子

really very thin wo... but as long as dr said u n bb r healthy... it's alright..

大宅

回覆 vivian_lok 的帖子

very good.. keep it on..

大宅

me week 25 now and waist is 37", gain 15 lbs..

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我 24wk, 38.5", 重左可能有 10kg...

複式洋房

回覆:我想問吓你地依家肚圍有幾多呀?

我25w, 重咗11lbs~ 肚圍34" la!

個肚自5個月之後大咗好多同大得好快呀!你地呢?

別墅

引用:我25w,+重咗11lbs~+肚圍34"+la! 個肚自5個

原帖由 sexyli 於 13-03-01 發表
我25w, 重咗11lbs~ 肚圍34" la!

個肚自5個月之後大咗好多同大得好快呀!你地呢?
我依家25w, 35.5inch la.....

首頁

尾頁

跳至