跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 2004年6月BB (part 20)

wendy, 你去搵d audit job (自己搵客) 做散job. 自己安排工作量得唔得? 但你位老細唔會放過你, 只可以等佢返學先可以做自己野.

wenwan 寫道:
我都想有份敢ge工呀

大宅

要去同boss玩la. 下午再上lai

子爵府

剛剛星期三做完一個大型seminar (百幾人), 今次(下星期一)幫越南一個協會organize另一個seminar (60人), 因為星期一朝早9點要響中山, 所以迫住要星期日上去stay......
我會同晴晴去埋親子泳班先去中山。
星期六唔上pg, 因為育嬰院有惜別會, 晴晴會係最後一次參加, 所以選擇去育嬰院~
elainehopl 寫道:
:-( :-( 忙左好多喎...星期日去唔到游水? 星期六返到pg嗎?
平日唔可以上中山做野咩? 點解次次都星期六日?

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

[size=large]午...[size=x-large]安...[size=xx-large]呀...

今日 zoe 俾同學仔打左一下...

伯爵府

好媽媽勳章

我公司剛剛有秘書位一個, 百年難得有人resign(照顧兩個老板既booking, 唔洗成日打financial reports), 但可能唔係你既興趣. 你申請嗎?秘書可以準時放工, 可以請al都方便. 唔知幾$. 個老板都係好人黎架, 我都熟佢.

kohelen 寫道:
剛剛星期三做完一個大型seminar (百幾人), 今次(下星期一)幫越南一個協會organize另一個seminar (60人), 因為星期一朝早9點要響中山, 所以迫住要星期日上去stay......
星期六唔上pg, 因為育嬰院有惜別會, 晴晴會係最後一次參加, 所以選擇去育嬰院~
[quote]
:-( :-( 忙左好多喎...星期日去唔到游水? 星期六返到pg嗎?
[/quote]

男爵府

阿妹,
好慘! 因咩事比人打呀!!!!

男爵府

Elaine,
如果我唔係大住個肚, 我一定會申請

大宅

aiya, zoe有無 :-( 呀
pcsiauw 寫道:
[size=large]午...[size=x-large]安...[size=xx-large]呀...

今日 zoe 俾同學仔打左一下...

大宅

Boss訓緊覺覺lu. 希望距可以訓3hr :mrgreen:

伯爵府

家姐 & wendy,
zoe 無喊, but 佢驚左個同學仔囉, 唔敢坐佢隔離呀...

大宅

Elaine, 我無做過audit ga. 我做commercial出身ga. 我有個friend個friend, 都系FT mom, 距搵左份freelance job, 幫客build finanical model, 計時薪. 好似幾好搵. 有機會我都想試試
wendy, 你去搵d audit job (自己搵客) 做散job. 自己安排工作量得唔得? 但你位老細唔會放過你, 只可以等佢返學先可以做自己野.

[quote]
wenwan 寫道:
我都想有份敢ge工呀
[/quote]

伯爵府

好媽媽勳章

真係100% arm 你, 但時間唔夾. 只好睇下遲d有冇啦!

schau28 寫道:
Elaine,
如果我唔係大住個肚, 我一定會申請

伯爵府

好媽媽勳章

如有須要見客, 我可以惜出會計師樓個名畀你 (信得過你 )!

wenwan 寫道:
Elaine, 我無做過audit ga. 我做commercial出身ga. 我有個friend個friend, 都系FT mom, 距搵左份freelance job, 幫客build finanical model, 計時薪. 好似幾好搵. 有機會我都想試試

大宅

kohelen 寫道:
[quote]
[/quote][/quote]

Sorry! 搭傘! 星期六我們唔駛上pg, 放summer

伯爵府

好媽媽勳章

個同學仔係同我地一班, 牛王仔? 我個囡(牛王妹), 會還手, 到唔知會唔會有損傷.

pcsiauw 寫道:
家姐 & wendy,
zoe 無喊, but 佢驚左個同學仔囉, 唔敢坐佢隔離呀...

子爵府

Oni,
乜唔係8月5日唔駛返咩~ 唔通我記錯
上星期馬老師蘇老師無提我地唔駛返喎~

等待驗證會員

忙c我啦..

海倫,
又要上中山......

子爵府

八唔八到幾$... :mrgreen:
不過通常秘書個pay無我而家咁好~我估...
我公司剛剛有秘書位一個, 百年難得有人resign(照顧兩個老板既booking, 唔洗成日打financial reports), 但可能唔係你既興趣. 你申請嗎?秘書可以準時放工, 可以請al都方便. 唔知幾$. 個老板都係好人黎架, 我都熟佢.

[quote]

子爵府

山渣,
係呀~ 攪埋呢個seminar, 下一個會係十月份, 超大型的...到時真係c得........

伯爵府

係囉, 好似係8月5日先唔駛返喎

kohelen 寫道:
Oni,
乜唔係8月5日唔駛返咩~ 唔通我記錯
上星期馬老師蘇老師無提我地唔駛返喎~

首頁

尾頁

跳至