跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

Re: 2004年6月BB (part 20)

講開lock 開... 亞仔尋晚自己係放食奶, 食完之後, 我拎個樽去廚房, 姐姐就同妹妹換衫, 跟住我同姐姐交接個陣, 亞仔竟然lock 住自己房門!!!! 跟住姐姐係到話bb.. 開門呀... 跟住佢先開番... 真係好彩有set keys 係廳....

子爵府

烏龍事一則:
我尋日4點幾, 臨時要去文錦渡交收文件給貨車司機, 所以飛的去。坐的士前, 我用ATM拿錢, 點知攞左卡後唔記得攞$$ 好彩今日去銀行問, 佢話有個熟客好好人, 銀行關了門都拿著錢拍門交番俾銀行, 所以我過兩日可以拿番d錢
所以, 香港地仲有好人誠實ge人
(ps. 我最後來回坐左$710的士, 咁大個女第一次~)

男爵府

海倫,

個的士司機都係第一次做到轉咁筍的客, 即刻可以收工

大宅

比我都會交番俾銀行
kohelen 寫道:
烏龍事一則:
我尋日4點幾, 臨時要去文錦渡交收文件給貨車司機, 所以飛的去。坐的士前, 我用ATM拿錢, 點知攞左卡後唔記得攞$$ 好彩今日去銀行問, 佢話有個熟客好好人, 銀行關了門都拿著錢拍門交番俾銀行, 所以我過兩日可以拿番d錢

子爵府

如花,
個的士佬其實趕住6點交更, 我叫佢等埋我車番我出去, 佢初時話唔肯, 因要趕交更...跟住佢問我要攪幾耐, 我話我放低份文件就走得, 佢話等我, 佢都唔想吉車出番去。
結果, 到步時, 我同貨車佬交收文件, 的士佬去洗手間, 佢出到來我已響車上等佢咯~
的士佬話以單程計, 我呢轉車唔係最犀利, 佢試過一轉車$38x, 我單一轉係$323 (唔計隧道費), 但來回咁收, 佢係第一次。結果佢遲左一小時交更, 我落車時佢係咁多謝我 :mrgreen:

子爵府

我老公話, 香港區d人好d有禮貌d, 所以要住番香港區 :mrgreen: (純粹個人意見, 無歧視成份 )
wenwan 寫道:
比我都會交番俾銀行[quote]

大宅

Helen, 咁真係好好彩! 銀行提款機有閉路電視, 實睇到邊個攞左, 但又未必幫你追查番...不過肯定銀行唔負責條數.
wenwan 寫道:
比我都會交番俾銀行[quote]
kohelen 寫道:
烏龍事一則:
[/quote]

子爵府

One good news: 我明天不用上中山stay overnight, 星期一坐早船上去, 即日來回

子爵府

tinna,
真係好彩...其實我預左無ga la, 因為我記得後面係有人排隊的。銀行職員話, 個好人有叫番我轉頭, 但我聽唔到 (趕住截的士), 所以佢交俾銀行。不過銀行職員話, 如果無人拿, 20秒會退回櫃員機~

等待驗證會員

海倫,
嘻... 典解拎完卡唔記得攞錢咁烏龍呀....
不過都好..唔駛stay overnight....

子爵府

因為心不在焉...
ardnas65 寫道:
海倫,
嘻... 典解拎完卡唔記得攞錢咁烏龍呀....

男爵府

俾個問題你地:

呢排落雨落得咁密, 會唔會買對時款的水靴響屋企看門口?

我係呢度睇到有好多款, 心思思

等待驗證會員

海倫,
因為您趕住去文綿渡......

至正媽,
接受唔到....

男爵府

阿渣,

琴晚場show好睇嘛??

子爵府

至正媽,
我自己唔會買水鞋...不過第日阿囡返學會買俾佢 :mrgreen:

等待驗證會員

至正媽,
我無去睇呀... 本來去.. 但係最後都係俾左d 飛我表姐.. 因為佢真係好想好想睇.... 但係有d 後悔, 因為個嘉賓係我至愛.... :-|
evamama 寫道:
阿渣,

琴晚場show好睇嘛??

大宅

helen,泳班泳池係室內嗎?呢兩日落雨涼左好多,會唔會改變主意入黎同我地玩呀?

zeco,補堂我book左9/8(wed)5點,你想幾時?若就到我可以再改時間.

大宅

我屋企部電腦壞了,我現在係姑奶屋企上網,唔知屋企部腦幾時先整返 :cry:

子爵府

pmcathy,
個泳池係室內的, 所以我都會照去~冬天時有暖水, 睇下我的唔的得起心肝去游水減肥
不過我明天都會去tko(6-9pm),- 因為公司有個同事個囡生日會, 響新都城一期呀~

子爵府

vanessa,
我屋企部腦都short short地, 上次俾我老公唔知download左d乜野, 好似中左毒咁, 上上下網有好多pop up, 又會突然死機, msn又成日入唔到...

首頁

尾頁

跳至