自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 贏取東京迪士尼海洋套票 ~ (有答案)

thank you !

大宅

洋房

thanks.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都有研究呢個問題, 發現從日本disney網站, 選擇中文, 一樣跳返去臺灣網, 所以應該ok既.....
mklok 寫道:
我老公剛剛才發現佢條link唔係 直接去 日本迪士尼網址

而係去咗go2sea.hk 其實係咪安全o架, 等我仲登記咗 .

別墅

mklok 寫道:
我老公剛剛才發現佢條link唔係 直接去 日本迪士尼網址

而係去咗go2sea.hk 其實係咪安全o架, 等我仲登記咗 .

係喎, 可靠嗎? 是什麼公司呀? ?-(
網址登記者所屬國家是台灣.

洋房

應該可靠卦,因為我見佢個網真係有連結幾間大旅行社,可看看此頁http://www.go2sea.hk/journey.aspx

大宅

登記咗la, thanks.
http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

洋房

~~thanks~~

別墅

thx

洋房

請問有無人知可以邊度CHECK 中獎名單?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

非常感謝閣下於日前參加「東京迪士尼Sea遊記」網路有獎徵答活動, 經過
電腦公平抽選,恭喜以下幸運兒獲得「3天2夜免費暢遊東京迪士尼海洋」大獎。

WAN HO YIN , Harvey Wong , Ho Ngan Ting, Anty
Sha Sui Fan , Tong Wai Lin

首頁

尾頁

跳至