自由報料

跳至

首頁
23456...7

尾頁

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

塵大聞 發表於 13-2-19 20:16
尋日見到有jm post 會員買野有6折,今朝趁兩個細路番左學,一早同c6入去玩兼買野,今日一早無乜人,排隊玩 ...
公主盒同跳舞bell我都有

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

milky_red 發表於 13-2-20 00:08
請問咩size同質地?
我返左工now度唔到size比你, sorry呀, 係布質地, 少少硬身, 唔算好大, 側咩ok
BK の 會員
Merry X'mas!!!

公爵府

daisypoyee 發表於 13-2-20 06:16
Woody公仔折後幾$?
折左後$125, 抵呀, 想買好耐, 以前買比自己好似有d on居, 而家有仔女無藉口可以唔買

BK の 會員

公爵府

hongbb1116 發表於 13-2-20 09:22
我想問是薯蛋頭玩具呢、
有無著衫薯蛋頭玩具, 亦有一款spiderman薯蛋頭, 呢款玩具反斗城有得賣
BK の 會員

子爵府

公爵府

MusicTV 發表於 13-2-20 09:24
今日去玩同掃貨,希望唔好太迫人啦!
我都想今日再去, 不過都係想下好喇
BK の 會員

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

引用:Quote:原帖由+zoesychan+於+13-02-20+發表

原帖由 hongbb1116 於 13-02-20 發表
我想問是薯蛋頭玩具呢、
拆開得返個頭同眼耳口鼻手手腳腳嗰啲?有呀,不過同反斗城嗰啲差不多,幾錢唔知

公爵府

BB成長期 發表於 13-2-20 09:32
都有點想去, 買條dress給阿囡, 但來回都貴啦, 而且我放工6:30pm, 入到去都7:30pm了, 有沒有jm 可以幫我買? ...
去啦, 去到唔只買一條dress咁少
BK の 會員

公爵府

sasa0208 發表於 13-2-20 09:34
公主盒同跳舞bell我都有
呢個公主盒好貴呀, 不過我買黎比個囡放佢d手飾, 佢尋日拆開左糖都唔要拎晒出黎放左佢d手飾落去
美女野獸得一千o一個, 返到屋企玩先知跳舞跳得好過癮, 呢個係c6搵到送比我嫁, 好平十幾蚊咋
BK の 會員

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:sasa0208+發表於+13-2-20+09:34+公主

原帖由 塵大聞 於 13-02-20 發表
呢個公主盒好貴呀, 不過我買黎比個囡放佢d手飾, 佢尋日拆開左糖都唔要拎晒出黎放左佢d手飾落去
美 ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

塵大聞 發表於 13-2-20 10:07
美 ...
我買左好耐,搵朋友買65折,所以而家仲平

男爵府

回覆 塵大聞 的帖子

好多靚野啊!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:塵大聞+發表於+13-2-20+10:07+呢個公

原帖由 sasa0208 於 13-02-20 發表
我買左好耐,搵朋友買65折,所以而家仲平
咩樣架?今日我有 fd 入,仲有冇呢

象牙宮

chickenwing2006 發表於 13-2-20 10:18
咩樣架?今日我有 fd 入,仲有冇呢
樓主張相右邊果盒

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+13-2-20+10:

樓主張相右邊果盒
Haha ..... 睇唔真,幾 $$ 度呀? thank u

象牙宮

chickenwing2006 發表於 13-2-20 10:24
Haha ..... 睇唔真,幾 $$ 度呀? thank u
樓主 你答丫

我本身已經唔記價錢,仲買左好耐,真係唔記得,sorry

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+13-2-20+10:

樓主 你答丫

我本身已經唔記價錢,仲買左好耐,真係唔記得,sorry
唔急架,我都係八下姐

公爵府

chickenwing2006 發表於 13-2-20 10:24
原價$248, 折左$149, 木的都幾重手, 呢款最多格數, 我見有細d仲有鏡, 有minnie款同公主款, 比細路女裝飾物幾好
BK の 會員

瑪瑙宮

好媽媽勳章

原帖由 塵大聞 於 13-02-20 發表
原價$248, 折左$149, 木的都幾重手, 呢款最多格數, 我見有細d仲有鏡, 有minnie款同公主款, 比細路女裝飾物 ...
Thank u thank u

首頁
23456...7

尾頁

跳至