婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:這樣的大伯(長篇)

珍珠宮

好媽媽勳章

珍珠宮

.......his parents love him...not your c6

琥珀宮

引用:其實點解咁長氣出帖講古?因為大伯實為經典

原帖由 molelee 於 13-02-23 發表
其實點解咁長氣出帖講古?因為大伯實為經典人物。c6同佢感情就冇乜,開口埋口都淨係講波馬。我覺得99想“營 ...
又䶢濕又變態影淫照,唔好俾你個囡接觸佢!

複式洋房

呢的擺明係宅男心態, 好彩既係佢出身中產家庭+細細個有讀書, 所以現在算生活尚可
但到咁上下年紀依然係咁既人, 好容易心理不平衡
呢的人少理為妙

禁止訪問

複式洋房

引用:Quote:原帖由+molelee+於+13-02-23+發表40

原帖由 skybiebie 於 13-02-23 發表
唔係有個豪宅留比佢咩?你6299點解要搬黎就佢,不過所以話呢,男人去到呢啲時候仲單身梗有原因既…

...
當時個豪宅放左租。99成曰鍾意做爛好人,又非常吾捨得個仔租酒店同條女住咁重皮(孤寒係遺傳),寧願借個妹一個唐樓單位一家三口屈埋。可能99以為大伯玩認真,娶硬韓妹做新抱先咁大犧牲,點知撻哂Q!:;pppp:

回想我仲同老公拍緊拖熱戀時,我地梗係成日去wet到好夜。不知就裡的死狗62突然大罵我老公吾生性,鬧到我老公離家出走,主要鬧佢因為出去wet要洗錢。那個大伯拍拖就連大床都貼埋比佢!勁大細超!點知最後結成婚的是我們,我仲生兩個孫比佢玩!當年如果真是棒打鴛鴦,6299而家真是抱孫無望!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+molelee+於+13-02-23+發表其

原帖由 木土土 於 13-02-23 發表
又䶢濕又變態影淫照,唔好俾你個囡接觸佢!
我好少見佢,可能幾個月至半年。但佢會趁我兩夫婦返工,學校假期同6299黎我屋企踩場。成曰搣我d女!

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+木土土+於+13-02-23+發表又䶢

原帖由 molelee 於 13-02-23 發表
我好少見佢,可能幾個月至半年。但佢會趁我兩夫婦返工,學校假期同6299黎我屋企踩場。成曰搣我d女!

...
點算?叫工人幫手𥄫實,大部分侵犯小朋友既case都家人所為,真係要防範!

複式洋房

引用:.......his+parents+love+him...not+your+c

原帖由 papa2011 於 13-02-23 發表
.......his parents love him...not your c6
溺愛最終害佢!99千方百計遷就佢,點知到頭來大仔縱壞哂!成日呼喝老父母,性格亦非常難相處,何止冇女友,朋友都冇。不過大伯咁大支野,永遠吾覺得有問題。我自己引以為戒!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+molelee+於+13-02-23+發表我

原帖由 木土土 於 13-02-23 發表
點算?叫工人幫手𥄫實,大部分侵犯小朋友既case ...
我當然知道!我也可以派出公公婆婆監視!6299吾知佢“愛子“咁猥瑣!我已向工人及我父母明言要防範此猥瑣大伯

珍珠宮

親子王國15週年勳章

miu2002miu 發表於 13-2-23 13:34
對住依D人唔洗理佢咁多,其實諗衰D,佢無人無物仲好,死鬼咗份家產都係俾你地. ...

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

可憐人必有可惡處。
不知所謂的乙陸!!!

複式洋房

99真是理財有道,一早坐擁多間物業放租。自己一家四囗反而屈喺細單位住。我老公及大伯先後放洋回港,理應兩兄弟共用一房間。但99冇買碌架床,得一張床兩兄弟點訓?我老公做廳長訓梳化,亦冇地方擺衫,衣服一直放喺留學時那個爛喼。四年來一直這樣直到結婚,真可憐,屋企又吾係負擔吾到。據老公回憶,那時候他亦不願與大哥同房,因為大伯成曰上鹹網,好尷尬!有人仲上鹹網中哂毒賴我老公!我老公訓梳化也非常慘,那個好柒的62半夜會出來廳睇波,重要嗌埋!難為老公第二日要返工我仲記得果時老公訓梳化,試過比62留下撩過d牙籤拮親。但老公真的太隨和,冇計較。佢話如果據理力爭會搞到家嘈屋閉。

原來“大伯怪獸“是這樣練成的!

C6回想以前,原來而家咁好!老公特別珍惜現在自己個家庭,因為他是熬過來的!故事教訓千萬不可縱壞細路,大伯被99縱成咁,冇得番轉頭!99亦明言會養佢一世,梗係啦,睇怕除了99冇人會服侍到大伯!

男爵府

你個大伯真係.....無得頂
你62太偏心了 咁話你老公
好在你地爭氣 現在有個好家庭

我個大伯係正常人一個
但個"格"衰 我從來唔覺佢有當我老公係細佬
我地結婚 佢都無飲茶 話咩同輩
不過都算啦

有次我同老公食生果
阿99話得返2個, 大伯無得食, 我地話問過大伯食左喇
點知99勁話老公 我話我老公無問過點點點
大伯去完洗手間出來知咩事又唔解釋 由得我老公比99話

新年上到去派利是比佢 多謝都無句
表情係好似我逼佢要O個隻

平時唔會同我老公傾計的

公爵府

你點都要實個淫賤大伯,叫個囡有咁遠行咁遠

複式洋房

引用:你個大伯真係.....無得頂你62太偏心了+咁話

原帖由 doublehappygirl 於 13-02-23 發表
你個大伯真係.....無得頂
你62太偏心了 咁話你老公
好在你地爭氣 現在有個好家庭
乜要派利是比大伯咩?照計吾使,我地都無派,下年你可以慳番,橫掂佢都吾稀罕

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有咁既大伯~~仲話教書..... @@..真係MY GOD~~~~
樓主~62 99真係當佢如珠如寶喎~~

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你囡囡幾多歲?小心你個變態大伯

愛 我 就 別 傷 害 我

首頁

尾頁

跳至