親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

洋房

想問問去深圳揼骨....

邊間安全可靠呀? 同老公同一房間OK嗎?

好似話羅湖商業城門口好多專車接去,OK嗎

仲有冇食野好介紹呀

Thanks!!!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 想問問去深圳揼骨....

好多間都好安全架~~我自己去開金色陽光都ok啦~~黎梗會試下,有個媽咪講一間做"泳康"~~係可以同老公一間房,我去開個間最多四個人一間~~係架,好多間揼骨都有專車去架~~
我自己上去一定係食小肥羊同埋去樂園路食海鮮~~
食海鮮真係好平,不過要睇你驚唔驚呢~~我自己就食過咁多次都未試過有事,同行既人都冇事呢~~
小肥羊又係好抵食,真係好正~~上次食到好飽都只係二百幾蚊~~四個人,叫左好多野~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

洋房

janet,

Thanks a lot! "金色陽光" 幾$$$架? 揼幾耐架

大宅

Re: 想問問去深圳

金色陽光----去過一次, 停車場上車, 取coupon 後中式$66/2hrs, 泰式$86/2hrs, 採耳$29, 足浴首鐘$33
同老公一間房

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

savan 寫道:
janet,

Thanks a lot! "金色陽光" 幾$$$架? 揼幾耐架

我唔知幾錢呀,次次我老公俾架,上次佢偷聽到人地個會員NO.仲平左D TIM~~我估計埋小費,80蚊左右呱~~但我星期日去又唔係好多人喎,但星期六就一定多到飛起,要等,試過有一次等左半個鍾都未有人,我地出去見到人就叫佢入黎揼呢~~
生死有命,富貴由天

洋房

janet,

謝謝你!可同老公兩人一間房嗎?佢唔慣一個人揼骨,未去過。

伯爵府

一定可以呢~~我唔會去D要男女分房架,D男人一冇女人係身邊,D揼骨妹分分鐘亂黎架~~
生死有命,富貴由天

洋房

Thank you very much, Janet!

別墅

請問那一間較乾淨,環境較好呢?

伯爵府

而家好多間都好乾淨架~~其實睇佢門面,都可以略知一二架喇~~我之前去過一間叫月亮灣,真係好差好差,但而家裝潢過又好唔同,不過我都係睇電視廣告見到,都唔知真唔真,我fd就話一定唔會再去,就算幾靚都唔去~~
生死有命,富貴由天

洋房

請問去東門安全嗎? 去完揼骨有乜地方好去呀?

禁止訪問

伯爵府

如果俾我老公一定會話做咩要去toilet??沖涼時已經去左架喇~~我去深圳真係未遇過呢~~我去個d有d都分兩層~~問過其中一個揼骨妹,問佢點解d場成日換人,佢話d揼骨妹唔鍾意做香港人生意,因為好多香港人都係同埋老婆又或者係個女人自己黎,佢地冇多d錢搵,所以好多到去左上下少同埋福田某d埸~~
生死有命,富貴由天

伯爵府

savan 寫道:
請問去東門安全嗎? 去完揼骨有乜地方好去呀?

我覺得ok喎,暫時都未見過有事發生,同埋我見成日都有公安行黎行去~~我通常行完街先去揼骨,跟住再去食晚飯,跟住返香港~~
生死有命,富貴由天

複式洋房

How do you comment "中森明菜" & "富茗按摩"??

子爵府

我去開
1. 皇室假期: 全家都可以去,有迷你戲院, 乒乓波枱,按摩池, 有滑梯在泳池, 有得唱k, 有麻雀, 細路仔好開心,係入面可以飲埋茶,打边爐,直情好似渡假咁

2. 嘉年华:無皇室假期咁新,無泳池,其餘都差唔多。

以上2間都係新式d的接摩塲,但按摩技術麻麻!

3. 鴻康:老式,但按摩技術好!

複式洋房

請問皇室假期近唔近火車站, 收費又如何, 真係帶堆小朋友都得, 如果夜晚去可唔可以過埋夜?

複式洋房

Hello~豬豬媽,
請問你指皇室假期係深圳邊到呢? 消費貴吾貴呢 ?
吾該晒~

豬豬媽 寫道:
我去開
1. 皇室假期: 全家都可以去,有迷你戲院, 乒乓波枱,按摩池, 有滑梯在泳池, 有得唱k, 有麻雀, 細路仔好開心,係入面可以飲埋茶,打边爐,直情好似渡假咁

2. 嘉年华:無皇室假期咁新,無泳池,其餘都差唔多。

以上2間都係新式d的接摩塲,但按摩技術麻麻!

3. 鴻康:老式,但按摩技術好!

洋房

可否介紹一下鴻康呀 :lol:

男爵府

畀面勳章

皇室假期已經變咗黃色假期la...d男仕熟客有特別服務ga :evil:

首頁

尾頁

跳至