自由報料

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

wingwingc1234 發表於 13-3-1 10:10
即係好似$12蚊店咁...
好多人都叫緊$10店

哈哈.. 係呀係呀..
我都仲叫緊佢做.$10 店.....

BTW~ YEN 跌.. 佢會唔會減返做.$10 呢~~

charmmy_c    發表於 13-3-1 14:05

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:wingwingc1234+發表於+13-3-1+10:10+

原帖由 sweeticandy 於 13-03-01 發表
哈哈.. 係呀係呀..
我都仲叫緊佢做.$10 店.....
我估晤會
有得賺晤賺咩?晤加都偷笑

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

wingwingc1234 發表於 13-3-1 10:31
我估晤會
有得賺晤賺咩?晤加都偷笑
我都認為係....

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 瞓得好勳章

唔慣

珍珠宮

BK Milk勳章

其實一路都係AEON, 不過而家"企"返出黎

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆 mabelli 的帖子

永旺係上市名。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

上次悅來酒店嗰間開張時已留意到改了名叫AEON

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

永旺........ 怪怪的............ 好 b6 feel
最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

大宅

引用:永旺........+怪怪的............+好+b6+fe

原帖由 AK+BB 於 13-03-01 發表
永旺........ 怪怪的............ 好 b6 feel

男爵府

BB防敏心得分享勳章 認識瑞士牛牛第一回

估唔到被收購了。

子爵府

熱血勳章

公爵府

醒目開學勳章

引用:剛才我去買嘢,個職員話英文名改在AEON,中

原帖由 mabelli 於 13-03-01 發表
剛才我去買嘢,個職員話英文名改在AEON,中文名改做「永旺」,佢都話唔慣,唔知點解要改名。 ...
永旺 咁b6

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

永旺個名不嬲都知,不過冇人叫之嘛

而家直接改埋名,會唔會第時冇左J-CARD
要用佢D信用咭LOOK野先有折架??

男爵府

咁無會員卡~12蚊店係唔係無9折?

子爵府

相信多數人都會叫吉之島

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:永旺個名不嬲都知,不過冇人叫之嘛而家直接

原帖由 sheung1126 於 13-03-01 發表
永旺個名不嬲都知,不過冇人叫之嘛

而家直接改埋名,會唔會第時冇左J-CARD
今日開始改名為Aeon member card

sheung1126  即係優惠暫時不變,咁都好D  發表於 13-3-1 14:13

公爵府

回覆:JUSCO 改名為 AEON

珍珠宮

睛靈勳章

回覆:JUSCO 改名為 AEON

Aeon 個名与j好有借錢feel

首頁

尾頁

跳至