想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

個C6 同人講話造人中, 令我感覺有D壓力, 好似個個等你好消息, 令我有D緊張,怕要等好久先bingo.

別墅

回覆:C6 同人講話造人中, 令我感覺有D壓力!

點解你老公咁得意,會同人講進行中既
唔係應該有好消息先講既咩....

別墅

喺囉,一早叫咗佢唔好講,點知佢自己同屋企人講咗,之後仲話等佢地知道開心下唔好咩!激死我!!!

大宅

引用:個C6+同人講話造人中,+令我感覺有D壓力,+好

原帖由 evty 於 13-03-02 發表
個C6 同人講話造人中, 令我感覺有D壓力, 好似個個等你好消息, 令我有D緊張,怕要等好久先bingo. ...
我 c6 都係呀!仲周圍問人有關生仔嘅事,而且又表現得好恨生仔,can\'t wait to hv a baby 咁。
其實而家啲人問我,我都係輕輕帶過就算,盡量扯開話題咁。

別墅

回覆 Lowina 的帖子

bingo倒就好, 如果bingo唔倒,都唔知點交代.

大宅

引用:回覆+Lowina+的帖子 bingo倒就好,+如果bin

原帖由 evty 於 13-03-03 發表
回覆 Lowina 的帖子

bingo倒就好, 如果bingo唔倒,都唔知點交代.
係啦,我喺度諗自己太耐無bingo,比人覺得我無仔生!

別墅

回覆 memejimmy 的帖子

喺呀,我唔想人哋覺得我無仔生呀!

男爵府

咁佢又太高調, 我未有前,家人問都係話未要住...........

大宅

goodpoooh 發表於 13-3-3 18:38
咁佢又太高調, 我未有前,家人問都係話未要住...........
我原本都係打算一路用 "未想要住" 直到真係有為止先 "扮有意外"
我地結婚頭一年半的確係打算 2 人世界, 所以係有避的, 然後 C6 有天突然發 B 寒就同家人講 "我地下年就會有個 bb!", 但我當時連藥都未停.
佢認為一試就會有, .. mouth:

首頁

尾頁

跳至