母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

玩具勳章

全人奶B十三個半月終於病了,變鼻涕蟲,仲要係爸爸野佢,食藥第二日都收左好多鼻水,但而家第五日仲未好,仲係塞塞地,又要再睇醫生。老公仲話好彩食人奶咋,所以冇發燒同病唔嚴重,只係好得慢者。我聽到都唔知俾乜反應佢mouth:

禁止訪問

男爵府

玩具勳章

引用:回覆+SmallRiceBB+的帖子 我係會展買左隻+

原帖由 papaeddy 於 13-03-03 發表
回覆 SmallRiceBB 的帖子

我係會展買左隻 cold symptons for infants 比阿B食, 因為佢又係好似吽感冒, 流 ...
難唔難飲?

男爵府

引用:全人奶B十三個半月終於病了,變鼻涕蟲,仲

原帖由 SmallRiceBB 於 13-03-03 發表
全人奶B十三個半月終於病了,變鼻涕蟲,仲要係爸爸野佢,食藥第二日都收左好多鼻水,但而家第五日仲未好, ...
bb 傷風感冒係要個幾兩個禮拜先好返晒阿!呢排流感高峰,大人bb 難免容易中招!我無比藥來收鼻水,係用生理鹽水滴吓鼻等佢慢慢好

禁止訪問

男爵府

玩具勳章

引用:Quote:原帖由+SmallRiceBB+於+13-03-03+發

原帖由 mcrabbit 於 13-03-03 發表
bb 傷風感冒係要個幾兩個禮拜先好返晒阿!呢排流感高峰,大人bb 難免容易中招!我無比藥來收鼻水,係用生理 ...
我都有用生理鹽水但佢鼻涕太勁,婆婆驚而家啲菌勁,所以睇醫生食藥會好啲。另外我都俾奇異果佢食加強維他命C。剛睇多一次醫生,醫生都話鼻子清左好多,快好了。希望加埋人奶抗體可以快啲打勝仗。

侯爵府

回覆:SmallRiceBB 的帖子

咁好多人奶媽話自己的BB病左期間,密D喂,好快就好番。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊