美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Nutraluxe Lash MD 睫毛精華液

醫生推介眼部美容醫學 NUTRA LUXE MD
如果妳長期植眼睫毛, 痴假眼睫毛, 又或者搽睫毛液搽得多, 導致睫毛脫掉稀疏, 誠意推介你用呢隻骸睫毛精華, 有朋友親身試過, 4星期極速生長, 增長又濃密

美國原裝進口 100%正貨 (樽身有防偽雷射貼紙及使用說明)

美國醫學美容品牌 NUTRALUXE LASH MD 增長睫毛液精華 (1.5ml)

保證原廠正貨

(一般使用4至6星期已經可達到明顯效果)

(一支 1.5ml NUTRALUXE LASH MD 增長睫毛液精華 大慨可使用 1個半 至 2個月)

添加了維他命B3、B5、C、A、植物精華及人蔘, 增加修護功效

原理:
毛囊分為生長期、退化期及休止期,藉專利技術令毛囊生長期增長,在密度•長度•厚度方面得到顯著改善。
每睌塗抹於上、下眼睫毛的根部。 如眉毛稀疏者,也可塗抹於眉毛上
由於毛髮的生長期跟遺傳有關,成效因人而異,但官方實驗證明一般使用者能在 4 至 6 星期後見效。

使用方法:

每晚清潔眼部後,先用眼霜打底, 取出睫毛掃, 可把掃上過多的精華素在瓶口邊先掃走, 閉上其中一隻眼睛, 以最少的力度以畫眼線的方式塗抹在睫毛根部的皮膚上。刷頭上的精華素劑量足夠雙眼的上及下眼睫毛使用, 切勿自行增加劑量
若睫毛增長完成至理想長度後,每星期使用 3 至 4 次便可。

注意事項:
含有微量維他命 A ,約 3% 的使用者或會感到微紅或痕癢 ,醫學研究顯示此乃正常反應,正常使用並不會有脫皮情況出現, 此產品已於歐盟註冊,並通過安全測試。

不建議以下人士使用此產品:
1. 女性在懷孕或哺乳期間
2. 現在接受眼科醫學治療 (青光眼或白內障等眼疾)
3. 3個月內曾接受眼科手術 (如有疑問,請諮詢專業意見)

禁止訪問

回覆:分享Nutraluxe Lash MD 睫毛精華液

大宅

引用:+本帖最後由+kekecow+於+13-3-4+01:42+編輯

原帖由 kekecow 於 13-03-04 發表

Nutraluxe Lash MD 睫毛精華液
It\'s really work

大宅

回覆 789bebeeeee 的帖子

你用過幾耐?

大宅

引用:回覆+789bebeeeee+的帖子 你用過幾耐?+

你用過幾耐?
用了一個月已有效!我現在也keep住間中用,兩星期,一個月都會塗一次,都keep住用了兩年了

大宅

你買開幾多錢架?
因我搵到朋友幫我訂, 15支以上就$380蚊1支

大宅

回覆 ying523 的帖子

我都聽我朋友講話會有少少黑色素加深但因人異而但d毛毛真係會好快生出黎

大宅

引用:回覆+789bebeeeee+的帖子 你買開幾多錢架?

我仍有得用,所以不用買住,謝謝先

大宅

引用:回覆+ying523+的帖子 我都聽我朋友講話會

回覆 ying523 的帖子

我都聽我朋友講話會有少少黑色素加深但因人異而但d毛毛真係會好快生出黎
我本身有黑眼圈,用左呢支嘢都無乜大影響,但是眉毛附近啲毛都生快左

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:kekecow 的帖子

我在Amazon 訂,4.5ml 約hk$250 但送美國地址。3ml $200左右

大宅

回覆 vet 的帖子

咁你用過都work嗎? 又係一路都用開?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:回覆+vet+的帖子 咁你用過都work嗎?+又係

回覆 vet 的帖子

咁你用過都work嗎? 又係一路都用開?
用左一星期咋,朋友介紹話好有效,你上amazon看評語,有D人用左會痕或少少腫,但overall comments 係work.好彩我用左冇事,揸少少就夠,不能貪心。

別墅

我都用緊~ 效果都好好
響診所買, 姑娘介紹幾好~正~

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+kekecow+於+13-03-04+發表回

大宅

引用:Quote:原帖由+789bebeeeee+於+13-03-04+發

原帖由 ying523 於 13-03-04 發表
你搽左幾耐見效?
兩星期開始見效,一個月最明顯

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+kekecow+於+13-03-04+發表回

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:ying523 的帖子

yahoo 有但好貴,你同樓主夾啦!

禁止訪問

大宅

回覆 mimikwan1 的帖子

係呀!你講得冇錯呀! 好彩今次都係朋友幫我訂咋… 佢就一向都用開^^

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

係有長到, 但用左幾日就變左熊貓眼, 再停一排先正常返

首頁

尾頁

跳至